Haberler

Tayvan'da 6.2 Büyüklüğünde Deprem: 7 Katlı Bina Yan Yattı

Güncelleme:

Tayvan'ın Hualien şehrinde meydana gelen 6.2 büyüklüğünde depremde hasar alan 7 katlı bir bina yan yattı. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, otelin kısa süre içerisinde tamamen yıkılacağı belirtildi.

Tayvan'ın Hualien şehrinde meydana gelen 6.2 büyüklüğünde depremde hasar alan 7 katlı bir bina yan yattı.

Tayvan'ın doğusundaki Hualien şehrinde dün yerel saatle 02.27'de 6.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde 7 katlı bir otel yan yattı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde binanın devrilmesi sonucu çevreyi toz bulutunun kapladığı görüldü. Yetkililerden yapılan açıklamada, otelin tadilatta olması nedeniyle boş olduğu ve herhangi bir yaralanma yaşanmadığı kaydedildi. Olay yerine ulaşan güvenlik görevlileri binanın bulunduğu sokağı güvenlik kordonuna alarak, çevredekileri otele yaklaşmamaları konusunda uyardı. Otelin kısa süre içerisinde tamamen yıkılacağı belirtildi.

Hualien'de 3 Nisan'da meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki depremde en az 17 kişi hayatını kaybetmiş ve bin 146 kişi de yaralanmıştı. - TAİPEİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Deprem Tayvan Yerel Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title