Haberler

Tavşanlı'da Orman Haftası İçin 22 Bin Fidan

Tavşanlı’da Orman Haftası etkinlikleri kapsamında 1 haftada 22 bin fidanın toprakla buluşturulacağı bildirildi.

Tavşanlı'da Orman Haftası etkinlikleri kapsamında 1 haftada 22 bin fidanın toprakla buluşturulacağı bildirildi. Dedeler Mahallesi'nde Denetimli Serbestlik hükümlüsü 60 vatandaş, protokol mensuplarıyla birlikte fidan dikti. Orman İşletme Müdürü Mehmet Erginbay " Daha yeşil ve nefes alan bir Tavşanlı oluşturmak için çalışıyoruz " dedi.

Tavşanlı denetimli Serbestlik Müdürlüğü Dedeler Mahallesi'nde fidan dikim töreni düzenledi. Denetimli Serbestlik Kanunu'ndan yaralanan 60 hükümlü 200 fidanı toprakla buluşturdu. İlçe Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, Denetimli Serbestlik Müdürü Hasan Çalı, Orman İşletme Müdürü Mehmet Erginbay, savcılar ve orman işçilerinin katıldığı etkinlikte bu dönemde 22 bin fidanın toprakla buluşturulacağı bildirildi.

İlçe Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin ve protokolün fidan dikmesiyle başlayan programda 60 hükümlü orman çalışanlarının nezaretinde fidanlarını dikti. Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, Orman Bakanlığı'nın yeşillendirme çalışmalarına katkı sağlamak ve Denetimli Serbestlik hükümlüsü 60 vatandaşımızı topluma kazandırmak adına böyle bir uygulama gerçekleştirdiklerini söyledi. İlçe Kaymakamı Numan Hatipoğlu ise Orman Haftası'nın kutlandığı hatırlatarak Nevruz vurgusu yaptı. Hatipoğlu " Nevruz kutlamalarının tüm Türk dünyasına barış ve huzur getirmesini temenni ediyoruz. Okullarımızda, köy ve beldelerimizde ağaçlandırma çalışmalarımız devam ediyor. Kütahya'da 1 milyon 300 bin fidan toprakla buluştu. Bu gelecekte daha yeşil bir Tavşanlı anlamına geliyor. Ağaçlandırma seferberliğimiz devam edecek. Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerimiz hem ağaçlandırma hemde yangın söndürme konusunda özveriyle çalışıyor. Tüm işçilerimize teşekkür ediyorum "dedi.

Orman İşletme Müdürü Mehmet Erginbay ise teknik bilgiler vererek bu hafta 22 bin fidanın toprakla buluşturulacağını kaydetti. Erginbay " Orman Haftası nedeniyle faaliyetlerimiz hızla devam ediyor. 200 fidanı Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarımıza dağıttık. Okullarımızda etkinlikler düzenleyerek işletmemizin çalışmaları konusunda öğrencilere bilgiler vereceğiz. 15 okulumuzda ağaçlandırma yapacağız. 10 köyde mezarlıklarımızı yeşillendireceğiz. Yollarımıza da dikeceğimiz fidanlarla toplam sayımız 22 bine ulaşacak. Bu çalışmalarımızla daha yeşil ve nefes alabilir Tavşanlı oluşturabilirsek ne mutlu bize " diye konuştu. (İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Keskin Hasan Çalı Tavşanlı Kütahya Yerel Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title