Haberler

Taşlar Döndükçe'yi Okurlarına İmzaladı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Araştırmacı yazar, Milli Eğitim Şube Müdürü Seyfettin Ceylan’ın Çaycuma’nın tüm köylerini gezerek hazırladığı “Taşlar döndükçe” adlı araştırma kitabı yapılan söyleşi ve imza etkinliğiyle okuyucusuyla buluştu.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, Araştırmacı yazar, Milli Eğitim Şube Müdürü Seyfettin Ceylan'ın Çaycuma'nın tüm köylerini gezerek hazırladığı "Taşlar döndükçe" adlı araştırma kitabı yapılan söyleşi ve imza etkinliğiyle okuyucusuyla buluştu.

Eğitim Sen Çaycuma Temsilciliğinin katkılarıyla Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezinde yapılan söyleşi ve imza etkinliğine CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve CHP Çaycuma İlçe Başkanı Umut Başoğlu ve vatandaşlar katıldı. İbrahim Erman'ın sunuculuğunu yaptığı etkinlik, Eğitim Sen Çaycuma Temsilcisi Gökhan Taner Günsan'ın açılış konuşmasıyla başladı. Kitabın konu aldığı coğrafyadan slayt sunumu yapıldı. Kitap hakkında ulusal ve yerel basında yer alan Sennur Sezer, Hasan Ataman, Mevlüt Kırnapçı, Fahri Bozbaş, İlknur Yatır Günsan'ın değerlendirmeleri okundu. Seyfettin Ceylan, kitaba ilişkin ayrıntılar yanında bölgenin tarihiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Tarımsal üretimin ilk fabrikalarından olan değirmenlerin kültürel mirasımıza kazandırılıp, çalışır durumda olanlarının korunmasını isteyen Ceylan, ayrıca Filyos'ta yapılan arkeoloji çalışmalarının önemine de işaret etti. Söyleşi sonrası okurlarına kitaplarını imzalayan Seyfettin Ceylan, organizasyona emeği geçen Eğitim Sen Çaycuma Temsilciliği Yürütme Kurulu üyelerine teşekkür ederek şöyle dedi: "Kitapta adı geçen 383 kişi dışında adı geçmeyen tüm tanık ve bilgi verenlere, değirmen yeri tarif edenlere, köy gezilerinde yoldaş olanlara, yazım çalışmalarında yardımcı olanlara yerel tarihçilerden kaynak gösterdiğim eser ve eser sahiplerine, başka illerden, yerlerden kaynak temin edenlere, özellikle kitabın alt dizin yerleştirme konusunda ve yayınevi bağlantısı konusunda yardımcı olan, Ezgi ile Karapınar Lisesi Edebiyat Öğretmeni, Yazar ve Şair Musa Bilik'e, kitabım hakkında değerlendirme yapan ve imza söyleşi çerçevesinde yazılarından alıntı yaptığımız yazar, dost ve arkadaşlarıma, kitap etkinliğinin organizesinde büyük emeği geçen Çaycuma Eğitim Sen'in eski başkanı İsmet Akyol'a, yönetim kuruluna ve konuşma yapan Gökhan Taner Günsan'a, Sunucumuz İbrahim Erman'a ve etkinliğimize katılan tüm uzaktan yakından gelen dostlara teşekkür ederim." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Çaycuma Yerel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title