Haberler

Taşköprü Belediyesi'ne Yeni Yol Süpürme Aracı

Taşköprü Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan hibe olarak aldığı 180 bin TL değerindeki yol süpürme aracının hizmete başlaması nedeniyle bir program düzenledi.

Taşköprü Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan hibe olarak aldığı 180 bin TL değerindeki yol süpürme aracının hizmete başlaması nedeniyle bir program düzenledi.

Taşköprü Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen programda konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ülke genelinde 39 belediyeye hibe olarak verilen yol süpürme aracından birini, girişimlerimiz sonucu ve il milletvekillerimizin katkılarıyla Taşköprü ilçemizin hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Belediyemiz imkanlarıyla bir çok hizmeti yerine getirirken, bir yandan hükümetimizin hibe programlarını da yakından takip etmekteyiz. Yaptığımız girişimlerle ilçemize yaklaşık 180 bin TL değerinde yol süpürme aracını Çevre ve Şehircilik Bakanımız İdris Güllüce'nin de katıldığı programda geçtiğimiz günlerde teslim aldık. Temizlik açısından büyük bir sıkıntısı olmayan ilçemizin bu süpürme aracıyla daha da hızlı temizlenip yaz ayları ve festival döneminde de çalışanlarımız da büyük kolaylığa kavuşacaktır" dedi.

"Hükümetimizin katkılarıyla geçtiğimiz yıl da 105 bin TL değerinde çöp toplama aracını ilçemiz hizmetine kazandırmıştık" diyen Arslan, şöyle devam etti: "Ayrıca İller Bankası'nın SUKAP Projesi kapsamında 7 milyon TL keşif bedeli olan bölgenin ilk Atık Su Arıtma Tesisi'ni yüzde 50 hibe alarak yaptık ve hizmete geçen bu devasa projemizin resmi açılış programını önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz. Tüm bunların yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın Tekke Mahallemizde Toplum Sağlığı ve İlçe Müftülüğü karşındaki alanda yapacağı 5 dönümlük parkın ihalesi ise 15 Ocak tarihinde gerçekleşti ve en kısa sürede yapımı tamamlanacaktır."

Daha sonra ise Merkez Taş Cami İmam Hatibi Ahmet Özarslan'ın yaptığı duanın ardından kurban kesimi yapıldı. Programda yol süpürme aracının hizmete alınması nedeniyle kurdeleyi ise Taşköprü Kaymakamı Ali Yılmaz, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ve daire amirleri birlikte kesti. Törene ayrıca, Emniyet Müdürü İsmail Mermer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertan Arıcı, AK Parti İlçe Başkanı Ali Eşref Sevim, Taşköprü Ziraat Odası Başkanı Murat Çelik, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm İşcan Peker, STK temsilcileri ve çok sayıda Taşköprülü vatandaş katıldı. Törenin sonunda vatandaşlar Arslan'ı tebrik etti. Arslan daha sonra Cumhuriyet Meydanı'da yeni yol süpürme aracını kullanarak test etti. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Arslan İdris Güllüce Ak Parti Taşköprü Yerel Haberler

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title