Haberler

Taşıyıcılar Kooperatifi Pancar Sezonuna Hazır

Gemerek Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi 2013-2014 pancar kampanya dönemine araç filosunu tamamlayarak girdi.S.S.19 nolu Gemerek Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi çiftçilere hizmette sınır tanımıyor.

Gemerek Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi 2013-2014 pancar kampanya dönemine araç filosunu tamamlayarak girdi.

S.S. 19 nolu Gemerek Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi çiftçilere hizmette sınır tanımıyor. Geçen yılki araç filosunu pancar temizleme ve yükleme makinası ile söküm makinası alınarak araç filosu güçlendirildi. S.S. 19 nolu Gemerek Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi çiftçilere 60 taşıma aracının yanı sıra 2 adet yükleme makinası, 2 adet temizleme ve yükleme makinası, 1 adet pancar söküm makinasıyla hizmet verecek.

S.S. 19 nolu Gemerek Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Demir; "Bölge çiftçilerimize 2013-2014 pancar kampanya döneminin hayırlı ve bol bereketli olmasını diliyorum. Bu yıl çiftçilerimiz için iki makine daha filomuza ekledik. Çiftçilerimize kusursuz bir hizmet vermek tek amacımızdır" dedi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gemerek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title