Haberler

TAG sürücüsüne "Seni bu arabaya gömeriz" tehdidi savurmuşlardı! Korsan taksici ve 2 arkadaşı gözaltına alındı

Güncelleme:

Antalya'da bir şahıs, TAG sürücüsü yaşlı adamı "Bir daha görürsem seni bu arabaya gömerim" sözleriyle tehdit etmiş ve o anlar kamuoyunda infial yaratmıştı. Görüntüler sonrası harekete geçen polis, korsan taksicilik yaptığını tespit ettiği şüpheliyi bulup aracını 60 gün trafikten men ederken, tehdit eden diğer taksici, arkadaşı ve kamera kaydı yapan kişiyi gözaltına aldı.

Antalya'da bir şahıs, uygulama üzerinden çağırdığı sürücüyü tehdit edip kamera kaydı aldı. Görüntülerin sosyal medyaya düşmesinin ardından harekete geçen polis, korsan taksiciyi bulup aracını 60 gün trafikten men ederken, tehdit eden diğer taksici, arkadaşı ve kamera kaydı yapan kişiyi gözaltına aldı. Taksici ve arkadaşına ayrıca, uygulama üzerinden korsan taksi kullanmaktan para cezası uygulandı.

"BİR DAHA GÖRÜRSEM SENİ BU ARABAYA GÖMERİM"

Antalya'da K.A. isimli bir taksici, bir uygulama üzerinden çağırdığı ve korsan taksicilik yaptığı tespit edilen H.A. isimli şahıs otomobiline binip tehdit etti ve konuşmaları kayıt altına aldı. K.A., "Seni benim mahallemde bir daha görürsem yaş baş, dayı dede amca baba fark etmez seni bu arabanın içine gömerim. Bu sana son uyarım" dedi.

"BENİM EKMEĞİMİ KİMSE ALAMAZ ALLAH'TAN BAŞKA"

Yaşlı sürücünün, "Beni bir daha buralarda görmezsiniz" sözü üzerine, "Plakanı aldım kafama yazdım seni yolda yolakta görürüm denk düşeriz, arabanda bir tane müşteri görürsem içeri de girsem dayı bu son uyarım benim bölgemde bir daha neresi olursa olsun, benim ekmeğimi kimse alamaz Allah'tan başka, bu iş çok büyüyecek" deyip otomobilden indi.

TAG sürücüsüne 'Seni bu arabaya gömeriz' tehdidi savurmuşlardı! Korsan taksici ve 2 arkadaşı gözaltına alındı

TEHDİT SAVURAN KORSAN TAKSİCİ ÇIKTI

Görüntülerin yayınlanması üzerine harekete geçen polis, otomobil içerisinde tehdit içerikli konuşmalar yapan şahsın K.A., korsan taksicilik yapan şahsın H.A., olay esnasında arka koltukta oturan üçüncü şahsın Ü.A.T. isimli şahıs olduğu tespit etti. Bahse konu araç ekipler tarafından Güneş Mahallesi Mehmet Atay Caddesi üzerinden alınırken, H.A., bir uygulama üzerinden 2 aydır korsan taksi faaliyetini yürüttüğünü ve videodaki görüntülerin bugün Fabrikalar Mahallesi'nde gerçekleştiğini, 93 TL karşılığında uygulama üzerinden anlaştıklarını söyledi.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINARAK ADLİ TAHKİKAT BAŞLATILDI

H.A.'ya 2918 sayılı KTK'nın EK2/3-a maddesince cezai işlem uygulanırken, araç 60 gün süre ile trafikten men edildi. Ayrıca aracı çağıran Ü.A.T. ve K.A. isimli şahıslara da aynı kanunun EK2/6 (Korsan taksi faaliyeti gösteren araçlardan taşımacılık hizmeti almak) maddesinden cezai işlem uygulandı. Cumhuriyet Savcısının talimatı üzerine K.A., Ü.A.T. ve görüntü kaydını alan Ş.C. gözaltına alınarak adli tahkikat başlatıldı.

Kaynak: Haberler.com / Yerel

Antalya Ulaşım Güvenlik Trafik Suç 3.Sayfa Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

Bekir A:

Ticari taksilere bir çeki düzen verilmesi gerekiyor

94
2
yanıtYanıtla
aygün:

bireysel ticari taksilerin yasaklanması gerekiyor. taksicilik kurumsallaşmalı

yanıt10
yanıt2
Marko Apostolidis:

deveye demişler ''boynun yamuk'' deve demiş, ''nerem doğruki?''... OGM 1956 yılında verilmiş tapumu iptal etmek istedi.... derken yasaya göre belirlenmiş arazi sınırı sonradan değiştirilemez, ama tapu kadastro ''arazimin sınırlarını düzeltmiş''..... derken birine 2B arazi sattılar, derken şahısın elinden o ödenmiş 2B'yi alıp ona başka yerden yer vermek istediler.... korsan taksicilik yapmak neden suçki?

10
36
yanıtYanıtla
TEK YOL:

derkeeen hiç bişey anlamadım

yanıt35
yanıt3
Osmanlı evladı:

Şair burda ne anlatmak istemiş

yanıt23
yanıt3
Gamer Amca Tv:

mumla dans ederek cennete girilmez ben uyarayım

yanıt3
yanıt0
Hikmet Tan :

Adam akıllı taksicilik yapsaydınız tag ortaya çıkmasaydı kısa mesafe diye almasanız insanları ondan sonra ahkam kesin 60 gün nedir ya en az 6 ay olmalıydı

43
0
yanıtYanıtla
Abdullah Ağaç.:

Bu arada taksiciler kendilerini birşey sanıyor. Bunları yok edin ingilterede ki gibi olsun lütfen.

36
0
yanıtYanıtla
recep kaya:

tc devletinde tüm ulaşım devlet gözetimi ile yapılmalı şehirler arası tasımacılık şehir içi ulaşım bunların tamamı devlet kadroları ile yapılabilmeli taxsi baglı bulundugu il içindeki tüm ilçelere belirlenen mesafe ücreti tarifesi almalı fıyatı önceden belli olmalı münübüs diye birşey olmamalı mutlaka duraklı otobüs veya miniotobüs kullanılmalı hem devlet bunları tek bir kartla tcullasım kartıyla yapabilmeli

18
0
yanıtYanıtla
Rahim:

Ben surekli yolculuk yapan biriyim ozellikle istanbul hava limanı taksi soforleri bildigin maganda mafya tipli insanlar bir sey soylemeye gelmiyor hemen saldiriyorlar Taksi kullanmak artik yurek ister. Taksicileri sil baştan degismesi gerekir ve belli bir egitimden gectikten sonra taksi soforu olmali Sahis taksi olmamali şirket olmali ve denetlenmeli surekli

17
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title