Haberler

Tabakoğlu Sevenlerini Yasa Boğdu

3. Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Halil İbrahim Sedef Tabakoğlu’nun ani vefatıyla sarsılan sanayi sitesi üye ve çalışanları, başkanlarını gözyaşları içerisinde uğurladı.

3. Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Halil İbrahim Sedef Tabakoğlu'nun ani vefatıyla sarsılan sanayi sitesi üye ve çalışanları, başkanlarını gözyaşları içerisinde uğurladı.

3. Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Sedef Tabakoğlu gözyaşları içinde toprağa verildi. Halil İbrahim Sedef Tabakoğlu, doğduğu 1949 yılının Aralık ayından beri sürekli mükemmeliyeti savunan, hata yapmamak için araştıran, sorgulayan, inceleyen, aldığı kararları ve yönetimi ile olaylara ortak olan değerli bir başkandı.

Göreve geldiği 2004 yılından bu yana 3. Sanayi Sitesi'nin varoluş mücadelesine özveri ve azimle hizmet eden, İnovasyona, aktüeryaya inanan Tabakoğlu, tüm projelerinde hizmet verdiği esnafın ileri teknolojilere ulaşması ve refah seviyelerinin artması için yaptığı çalışmalardan vazgeçmeyen bir başarı örneği olarak tanındı.

Akhisar'da doğan Halil İbrahim Sedef Tabakoğlu çalışma hayatında, Ege Reno-Ege Opel-EgeDelpar gibi ülkemizde devleşmiş firmaların Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı da üstlendi. İzmir Türk Koleji, İktisadi Ticari Bilimler Akademisi gibi akademik kariyerlerini ve eğitimlerini tamamlayan Tabakoğlu, bunlarla yetinmeyip Otomotiv konulu Ustalık, Eğitici Ustalık, Mekatronik Eğitim, Sigortacılık mevzuatlarına göre Sagem Belgelerini de aldı.

İlklerin, yeniliklerin, ileri düşüncelerin adamı olarak bilinen Başkan Tabakoğlu, İzmir Ticaret Odası Otomotiv Meslek Komitesi Üyesi, Group Auto Unıon Ege Bölgesi ortağı, Aküder Üyesi, Çamdibi Esnaf ve Sanatkarları Oda üyeliği, Ege Otomotivciler Derneği üyelikleri ile birçok etkinlikte yer almış, tüm sosyal sorumluluk projelerinde faal ve etkin olarak yer almasıyla tanınıyordu.

S.S.3. Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi'nin Kurumsallaşması konulu TSE ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini Kooperatife kazandıran Tabakoğlu,

hem alaylı, hem mektepli olarak savunduğu backraund'unda After Market bilinci ve gerekliliği hep ön planda yer aldı.

3. Sanayi Sitesi çalışanları tarafından çok sevilen Başkan Tabakoğlu, 10 yıllık görev süresinde hep pozitif oldu. Tabakoğlu evli ve Tolga, Ayşe, Nezihe adında üç çocuk babasıydı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Sedef İzmir Ege Yerel Haberler

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5'i jandarma personeli 7 yaralı

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5'i jandarma personeli 7 yaralı

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title