Haberler

Suşehri'de "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi"

Eğitimi başarıyla tamamlayan 50 kursiyer, sertifikalarını aldı.

Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi"ni başarıyla tamamlayan kursiyerler için sertifika töreni düzenlendi.

Cumhuriyet Üniversitesi, Sivas Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile KOSGEB Sivas Hizmet Merkezi İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen ve Suşehri Timur Karabal Yüksekokulunun ev sahipliği yaptığı eğitimi tamamlayarak belge almaya hak kazanan 50 kursiyere törenle sertifikaları verildi.

MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Vehbi Ünal, okulun konferans salonunda düzenlenen sertifika töreninde yaptığı konuşmada, "Bilginin en önemli güç haline geldiği günümüz dünyasında üniversiteler bilginin üretildiği ve öğrencilere aktarıldığı kurumlardır. Biz bu bilinçle ve geleceğin gençlerin ellerinde şekilleneceğine olan inancımızla çalışmalarımıza yön veriyoruz. Bu sertifikalar iş konusunda bizlere çok kolaylık sağlayacak" diye konuştu.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ise yetişmiş kalifiye elemana çok fazla ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.

Törene, İŞKUR İl Müdürü Nabi Soysal, KOSGEB Hizmet Merkezi İl Müdürü Nogay Nadir Koç da katıldı. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Suşehri Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

dilek gencdilekgenccc@hotmail.com:

suşehrinde kosgeb kursu tekrar düzenlenecekmi nezaman

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title