Haberler

Suşehri Belediye Başkanı Sel, 2013 Yılını Değerlendirdi

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, 2013 yılında yaptıkları çalışmaları değerlendirdi.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, 2013 yılında yaptıkları çalışmaları değerlendirdi.

Suşehri Belediyesi Konferans Salonu'ndaki değerlendirme toplantısına, Sel ile belediye personelleri katıldı.

Sel, 2009 yılından bugüne kadar, Kılıçkaya Barajı Sosyal Tesisleri, Aspasya Sosyal Tesisleri, Muhsin Yazıcıoğlu Aile Çay Bahçesi, mezbahane, sebze pazarı ve buna benzer birçok çalışmayı tamamlayarak halkın hizmetine sunduklarını belirtti.

İlçenin yıllardır kanayan yarası haline gelen içme suyu ve kanalizasyon gibi alt yapı sorunlarını da çözdüklerini aktaran Sel, "İşimiz bitmedi. Çok işimiz var. İlçenin de çok işi var. İlçemize tarihi yatırım yapıldı ama yeterli değil. 2009 yılında bu halka hizmet etme sözü verdik. Allah'ın izniyle bu hizmetleri şu ana kadar yaptık" dedi.

Sel, göreve geldikleri 2009 yılında en düşük personel maaşının bin lira olduğunu ifade ederek, "Şimdi en düşük maaş 2 bin liranın üzerine ulaştı. Hükümetin maaş artışına ilave artışlar yaptık. Bu sizin hakkınız. Sizlere helal olsun" diye konuştu.

Başkan Sel, daha sonra personelin taleplerini de dinledi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kılıçkaya Sedat Sel Ahmet Sel Suşehri Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

ENDİRESLİozcanozbek1950@hotmail.com:

4 dönemdir yaptıgın işler 1 dönemde yapılacak işler gezmediğin yer kalmadı diğer ilçelerle ilçemizi kıyasla ve de ne yaptığını gör arada dağlar var kendini kandırma ????????????????????

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title