Haberler

Suriye Başbakanı'ndan Mardin Belediye Başkanı'na Davet

Suriye Başbakanı Mohamed Naji Otri, Suriye'nin Başkenti Şam'da Yapılacak Olan Inverst Expo Fuarı'na Mardin Belediye Başkanı Metin Pamukçu'yu Davet Etti.

Suriye Başbakanı Mohamed Naji Otri, Suriye'nin başkenti Şam'da yapılacak olan Inverst Expo Fuarı'na Mardin Belediye Başkanı Metin Pamukçu'yu davet etti.

26-27 Nisan 2008 tarihinde Suriye Başbakanı Mohamed Naji Otri himayesinde gerçekleştirilecek olan 1.Türkiye-Suriye Ekonomi Buluşması ve Inverst Expo Fuarı'na Mardin Belediye Başkanı Metin Pamukçu'yu davet etmek üzere Suriye-Türkiye İş Adamları Konseyi Başkan Vekili Muhammed Fawaz Acuz ile 2 konsey üyesi, Başkan Pamukçu'yu makamında ziyaret etti. Konsey Başkan Vekili Muhammed Fawaz Acuz konsey üyesi M. Semir Rihavi ve Abdullah Fadel Atar, ziyaret sırasında Belediye Başkanı Pamukçu'ya konseyin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Konsey Başkan Vekili Acuz Başbakan Otri'nin davetini Belediye Başkanı'na ileterek "Mardinli iş adamlarını aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. Başkan Pamukçu'dan tek isteğimiz Mardinli iş adamlarının bu fuara katılımını sağlamasıdır" dedi.

Belediye Başkanı Metin Pamukçu da Suriye heyeti ve üyelerini Mardin'de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, "26-27 Nisan 2008 tarihinde gerçekleştirilecek olan birinci Türkiye-Suriye Ekonomi Buluşması'nın ve aynı tarihlere denk gelen Inverst Expo Fuarı'nın her iki ülkenin çıkarları doğrultusunda olacağını tahmin ediyorum. Suriye ile Türkiye arasında geçmiş yıllardan gelinerek bugüne dek ulaşan olumlu siyasi, ekonomik ve ticari ilişkiler iki ülkenin dış ticaret hacminin yükselmesine neden olmuştur. Bu buluşmanın, her iki ülkenin yatırımcı, girişimci iş adamlarını bir araya getirecek, bilgi teatisini temin edecek ve ikili ilişkiler pekiştirecek ortamı sağlayarak iki ülkenin iç konseyleri arasındaki ilişkilere hız vereceğinden şüphem yoktur. Bu buluşmada ticaret, sanayi, tarım ve turizm sektöründe yatırım fırsatlarının değerlendirileceğini ve tarihi kentimiz Mardin'in tanıtımına da büyük katkı sağlanacağını düşünmekteyim "diye konuştu.

Daha sonra, Suriye heyetine, Başkan Pamukçu tarafından Mardin'i tanıtan kitap ve broşürden oluşan hediyeler takdim edildi.

(NG-ZG-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title