Haberler

Son dakika haberleri... Başkan Demirtaş 15 Temmuz şehitleri için 3 bin lokma tatlısı ikram etti

Güncelleme:

Son dakika haberler: İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde demokrasi şehitleri için Büyük Cami'de, cuma namazı sonrası cami cemaatine 3 bin lokma tatlısı ikramında bulundu.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde demokrasi şehitleri için Büyük Cami'de, cuma namazı sonrası cami cemaatine 3 bin lokma tatlısı ikramında bulundu.

İlkadım Belediyesi tarafından Büyük Cami avlusuna kurulan stantta, 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminde, darbecilere karşı koyarken şehit düşenler için lokma dağıtım etkinliği gerçekleştirildi. Cami avlusunda vatandaşlara lokma dağıtılırken, bir din görevlisi tarafından şehitler için dua okundu.

"15 Temmuz'u unutturmayacağız"

Açıklamalarda bulunan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "6 yıl önce bu vatanı bölmek, Türkiye Cumhuriyetini yok etmek için hain darbe girişimine karşı koyan aziz şehitlerimize çok şey borçluyuz. 15 Temmuz'daki hain darbe girişimini unutmamak ve unutturmamak zorundayız. O karanlık geceyi aydınlığa çeviren şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Onların anısını yaşatmak, ruhlarını şad etmek için lokma dağıtımı gerçekleştirdik. Bir daha böyle kötü günlerin yaşanmamasını diliyorum. Ruhları şad olsun" dedi.

Etkinliğe, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Garnizon Komutanı Topçu Albay İbrahim Camcı, STK temsilcileri, çok sayıda vatandaş katılım sağladı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necattin Demirtaş 15 Temmuz İlkadım Cami Yerel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
title