Haberler

Şoför kullandığı otobüste aniden fren yapıp aşağı indi! Türk bayrağının yerden kaldırıldığını anlayan yolcular duygulandı

Güncelleme:

Kocaeli'de bir belediye şoförü, seyir halindeki otobüsü aniden durdurarak aşağı indi. Önce ne olduğunu anlamayan yolcular daha sonra şoförün Türk bayrağını yerden kaldırdığını görünce büyük gurur yaşadı. Şoföre övgü yağdı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı Sarıhocalar köyü ile Kandıra F Tipi Cezaevi, Şirintepe güzergahında çalışan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait 90 numaralı otobüsün sürücüsü, seyir halinde iken yerdeki Türk bayrağını fark etti. İçi yolcu dolu otobüsü durduran sürücü, önüne çıkan Türk bayrağını alıp aracının ön torpido kısmına bıraktı.

BÜYÜK ALKIŞ TOPLADI

Otobüs sürücüsü izleyenlerin alkışını topladı. O anlar ise an be an otobüsün kamerasına yansıdı. Görüntülerde, seyir halinde olan otobüsü güvenli bir şekilde park eden sürücünün Türk bayrağını yerden alması ve torpidonun üzerine bırakması yer alıyor.

Şoför otobüste aniden fren yapıp, aşağı indi! Türk bayrağının yerden kaldırıldığını anlayan yolcuların göğsü kabardı

Şoför otobüste aniden fren yapıp, aşağı indi! Türk bayrağının yerden kaldırıldığını anlayan yolcuların göğsü kabardı

Şoför otobüste aniden fren yapıp, aşağı indi! Türk bayrağının yerden kaldırıldığını anlayan yolcuların göğsü kabardı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kandıra F Tipi Cezaevi Kocaeli Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (3)

Ömer Hattap:

Putberes kim tir bu

5
106
yanıtYanıtla
Ömer Hattap:

O kadar insanın canını

8
102
yanıtYanıtla
Kuman:

Türk olmayanlar parmağı aşağıya olan emoji seçmiş sektörün

11
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title