Haberler

Sokak Basketboluna Final

Kepez Kaymakamlığı, Kepez Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sabah Akdeniz Gazetesi işbirliği ile bu yıl 2.düzenlenen sokak basketbolu turnuvasında dereceye giren takımlar ödüllerini aldı.

Kepez Kaymakamlığı, Kepez Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sabah Akdeniz Gazetesi işbirliği ile bu yıl 2. düzenlenen sokak basketbolu turnuvasında dereceye giren takımlar ödüllerini aldı.

İlokul,ortaokul ve liseler arasında düzenlenen ve 400 takımın 17 gün boyunca dostça mücadele ettiği turnuvanın final maçları ve ödül töreni Kepez Belediyesi Spor Salonu'nda yapıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ; İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Sabah Akdeniz Gazetesi Temsilcisi Mevlüt Yeni, Kepez Belediye spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, Başkan Yardımcısı Mesut Kocagöz, Türkiye Spor Yazarları Derneği Antalya Şube Başkanı İbrahim Okumamış ve diğer davetlilerle birlikte final maçlarını izledi.

Ödül töreninden önce bir konuşma yapan Başkan Tütüncü, 115'i kız, 285'i erkek toplam 400 takımı, turnuvadaki dostça mücadelelerinden dolayı kutladı. Gençlerin enerjilerini spor yaparak atması için, sportif faaliyetlere özel bir önem verdiklerini söyleyen Başkan Tütüncü, belediyenin tüm spor tesislerini öğrencilere tahsis ettiklerinin altını çizdi. Başkan Hakan Tütüncü, 2. Sokak Basketbolu Turnuvası'na 400 ayrı takımdan 1600 öğrencinin katıldığını belirterek, "Kepez Belediyesi Spor Salonu'nda ve 4 ayrı bölgedeki okulların bahçesine inşa ettiğimiz çadır tarzı spor salonunda oynanan turnuva maçları ile öğrencilerimiz 17 gün boyunca basketbola doydular. Bu tür turnuvalarla çocuklarımızı, gençlerimizi sokağın kötü alışkanlıklarından uzak tutmayı amaçlıyoruz" dedi.

Başkan Tütüncü, turnuvaya desteklerinden dolayı Mevlüt Yeni'ye, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vüral'a, 56 takımla turnuvaya en çok katılımcı veren Demirgül Orta Okulu Müdürü Erdal Doğan'a ve tertip komitesi üyelerine plaket verdi.

Başkan Tütüncü ve diğer davetliler daha sonra

kategorilerinde dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verdi.

Tören, protokol üyelerinin dereceye giren takımlarla günün anısına fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

2.Sokak Basketbolu Turnuvası'nda dereceye giren takımlar ise şöyle:

MİNİK KIZ

( 3-4 SINIFLAR )

1.İbrahim Doğaner İ.Ö.O.

2.Şahinevler Orta Okulu

3. Şahinevler Orta Okulu.

MİNİK ERKEKLER ( 3-4 SINIFLAR )

1.Şehit İbrahim Barış Yurtsever Orta Okulu

2.Avni Çöllü İ.Ö.O

3.Yeni Mahalle Orta Okulu

KÜÇÜK KIZ ( 5-6 SINIFLAR )

1.Varsak Sakarya Ortaokulu

2.Turgut Reis Orta Okulu

3.Kütükçü Orta Okulu

KÜÇÜK ERKEKLER ( 5-6 SINIFLAR )

1.Yeni Mahalle Orta Okulu

2.Mustafa Adıyaman Ortaokulu

3.Mobil Orta Okulu

YILDIZ KIZ ( 7-8 SINIFLAR )

1.Turgut Reis Orta Okulu( 1. Takımı )

2.Turgut Reis Orta Okulu ( 3. Takımı )

3.Mustafa Adıyaman Orta Okulu

YILDIZ ERKEK ( 7-8 SINIFLAR )

1.Gülgün Nihat Ömür Orta Okulu

2.Kültür Orta Okulu

3.Kütükçü Orta Okulu

ÜMİT KIZLAR ( 9-10 SINIFLAR )

1.Hüsniye Özdilek

Ticaret ve Meslek Lisesi

2.Kepez Anadolu Lisesi

3.Atatürk Anadolu Lisesi

ÜMİT ERKEKLER ( 9-10 SINIFLAR )

1.Atatürk Anadolu Lisesi

2.Nevzat Saygan Anadolu Lisesi

3.Hüsniye Özdilek Lisesi (2. takımı)

GENÇ KIZLAR ( 11-12 SINIFLAR )

1.Hüsniye Özdilek Ticaret ve Meslek Lisesi

2.Kepez Anadolu

3.Çağlayan Lisesi

GENÇ ERKEKLER (11-12 SINIFLAR )

1.Atatürk Anadolu

2.Kepez Anadolu Lisesi

3.Atatürk Teknik Endüstri Meslek Lisesi - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Kepez Belediyesi Hakan Tütüncü Akdeniz Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

title