Haberler

Soğuksu Mahallesi'nde Muhtarevi Açıldı

Muratpaşa Belediyesi, modern mimarisi ve fonksiyonel yapısıyla dikkat çeken muhtarevlerinin 26'ıncısını Soğuksu Mahallesi'nde hizmete açtı.meclis üyeleri de katıldı.

Muratpaşa Belediyesi, modern mimarisi ve fonksiyonel yapısıyla dikkat çeken muhtarevlerinin 26'ıncısını Soğuksu Mahallesi'nde hizmete açtı.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği açılış törenine Muratpaşa Kaymakamı Fatih Kocabaş, İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, CHP İl Başkanı Devrim Kök, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ercan Erkan, Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan, muhtarlar ve

meclis üyeleri de katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Soğuksu Muhtarı Mustafa Aydın "İçinde bulunduğumuz alanın geçmişteki halini hatırlayanlar, yapılan hizmeti daha iyi anlayabilir. Mahalleme yapılan tüm hizmetler ve yeni muhtarevimiz için başta Belediye Başkanımız Süleyman Evcilmen olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Muhtarlık biriminin, mahallenin başkanı olduğuna dikkat çeken Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, "Görev sürem boyunca bu anlayışla hareket ettim. Sorunların muhtarlarda toplanması, bireysel taleplerin değil muhtarlarımızdan gelen çözüm önerilerinin dikkate alınması noktasında büyük başarı sağladık. Bu verimli işbirliği için tüm muhtar arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. Muratpaşa Belediyesi'nin kendi ekipleriyle ürettiği 26'ncı muhtarevinin hizmete açıldığını belirten Başkan Evcilmen, "Üçgen, Muratpaşa, Yeşildere, Mehmetçik ve Kışla Muhtarevleri'nin yapımı da bitirildi. Kısa süre içinde 10 muhtarevi daha üreterek, imarsız alanlar dışında kalan tüm muhtarlarımızın mekan sorununu çözeceğiz" dedi.

Muratpaşa Belediyesi'nin 7'den 77'ye tüm yaş kesitleri için proje ürettiğini belirten Başkan Evcilmen, "Kreş yaşından başlayarak, çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, engellilerimiz, yaşlılarımız için ortak kullanım alanları yaratan projeleri yaşama geçiriyoruz. Kente değer kazandıran bu projelerle, kent kültürümüzü de oluşturuyoruz" diye konuştu.

Konuşmasında kentlilik bilincine dikkat çeken Muratpaşa Kaymakamı Fatih Kocabaş, "Turizm kenti Antalya'nın kent kültürü ve kentlilik bilinci ile ilgili katetmesi gereken bir yol var. Muhtarlarımıza da bu yönde büyük görev düşüyor" dedi.

Konuşmaların ardından konuklar ve mahalle sakinleri birlikte kurdele keserek Soğuksu Muhtarevi'nin hizmete açtı. Başkan Evcilmen, Muhtar Mustafa Aydın'a Atatürk tablosu hediye etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Evcilmen Muratpaşa Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title