Haberler

Suşehri Belediye Başkanı Sel, Basın Mensupları İle Buluştu

Güncelleme:

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Suşehri Belediyesi Aspasya Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programda konuşan Sel, 2009 yılından bugüne kadar ilçede görev yapan basın mensuplarıyla ağabey kardeş gibi geçindiklerini belirterek, "Suşehri'de görev yapan arkadaşlarımız her zaman bize destek verdi. Ulusal ve yerel bazda görev yapan arkadaşlarımın haklarını helal etmesini istiyorum" diye konuştu.

Belediye çalışmalarını değerlendiren Sel, "Güzel hizmetler yaptık. Özellikle alt yapı konusunda çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Yerel seçimlere de değinen Sel, "Tüm adaylara saygımız var. Halkımızın kararına da saygı duymalıyız. Seçim meydanlarında yaptığımız hizmetleri, çalışmaları halka anlatacağız. Anlatabildiğimiz kadarıyla da halkımız karnemizi verecektir. Bu karnenin sonucuna da saygı göstermeliyiz" ifadesini kulandı.

Program sonunda Sel, basın mensuplarına plaket ve kalem hediye etti.

Sel, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Mesajında, 12 Ocak'ta kutlanacak kandilin, bu tür manevi gün ve gecelerin kardeşliğin pekişmesine vesile olacağını belirten Sel, şunları kaydetti:

"Peygamber Efendimiz Hz Muhammed hala dünyamızı, kalplerimizi ve ruhumuzu aydınlatmaya devam etmektedir. Mevlid Kandili, sevgili peygamberimizin bizlere sunduğu bütün değerleri ve öğütlerini anlama ve yaşama bakımından çok önemli bir gündür. Böyle günleri ve geceleri vesile kabul ederek, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı artırmalıyız. Manevi hazların en yükseğe çıktığı böylesine güzel bir günde tüm hemşehrilerimin ve İslam aleminin Mevlid Kandili'ni en içten dileklerimle tebrik eder, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık ve esenlikler getirmesi temenni ederim."

-Şarkışla

Şarkışla'da görev yapan basın mensupları, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla Kaymakam Davut Gül ve Belediye Başkanı Kasım Gültekin'i ziyaret etti.

İlk olarak Gül'ü ziyaret eden basın mensupları, Gül'ün İdareciler Günü'nü kutladı. Gül, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Gazeteciler daha sonra Gültekin'i ziyaret etti. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Gazeteciler Günü Sedat Sel Ahmet Sel Suşehri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title