Haberler

Şırnak'ta Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

Şırnak Emniyet Müdürlüğünce, 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde, şehitler için Türkçe ve Kürtçe mevlit okutuldu.

Şırnak Emniyet Müdürlüğünce, 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde, şehitler için Türkçe ve Kürtçe mevlit okutuldu. Mevlidin ardından Vali Ali İhsan Su ve Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, güvenlik noktalarında nöbet tutan polisleri ziyaret etti.

Şırnak Emniyet Müdürlüğü tarafından, 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında şehitler için mevlit okutuldu. Şırnak Merkez Külliye Camisi'nde okutulan mevlide Vali Ali İhsan Su, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, Vali Yardımcısı Ali Arıkan, polisler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Türkçe ve Kürtçe mevlit okutulan programda, şehitler için dua edildi. Programın sonunda, vatandaşlara gül suyu ve lokum ikramında bulunuldu.

Vali Su, "Yarın 10 Nisan Polis Teşkilatımızın kuruluş yıldönümü. Bu münasebetle şehitlerimiz için bir mevlidi şerif programı icra edildi. Bizlerde katıldık. Cenab-ı Hak vatanımız için, milletimiz için, bayrağımız için, bu topraklar için can veren bütün şehitlerimizden razı olsun, mekanları cennet olsun" dedi.

Vali Su güvenlik noktalarını gezdi

Programın ardından Vali Su ve Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Şırnak-Hakkari, Şırnak-Cizre ve Şırnak-Siirt karayollarında kurulan güvenlik noktaları gezerek, nöbet tutan polisleri ziyaret etti. Polislerle sohbet eden Vali Su, kendi elleriyle polislere tatlı ikramında bulundu. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Polis Haftası Güncel Haberler

Polis eve baskın düzenledi! Uyuşturucu verdiği kızı evinde zorla tutan Hasan Can Kaya gözaltında

Polis eve baskın düzenledi! Uyuşturucu verdiği kızı evinde zorla tutan Hasan Can Kaya gözaltında

Orta Doğu'da yeni savaşa 24 saat kaldı! Hizbullah'tan İsrail'e son uyarı

Orta Doğu'da yeni savaşa 24 saat kaldı! Hizbullah'tan İsrail'e son uyarı

Yusuf Kavaklı hayatını kaybetti, partneri Nur Viral canlı yayında hüngür hüngür ağladı

Yusuf Kavaklı hayatını kaybetti, partneri Nur Viral canlı yayında hüngür hüngür ağladı

Bakmadan Geçme

Yusuf Kavaklı kimdir? Yusuf Kavaklı öldü mü, neden öldü? Sandık Kokusu Bora Bozbeyli kimdir? Sandık Kokusu Bora Bozbeyli gerçek hayatta kimdir? Arefe günü kuyumcular açık mı? Arefe günü kuyumcular saat kaça kadar açık? Kurban Bayramı'nda kuyumcular çalışıyor mu? Hizbullah'tan İsrail'e son uyarı! Hizbullah İsrail'i neden uyardı? Hizbullah İsrail'e saldırdı mı? Yarın kargolar açık mı? Yarın kargolar saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? Arefe günü kargolar açık mı? Edin Dzeko Fenerbahçe'de kalacak mı? Dzeko gidiyor mu? Açıklama geldi! Yaz tatilinde çocuklarla neler yapılabilir? Çocuklarla tatilde ne yapılır? Ebeveynlere ve çocuklara aktivite önerileri! 2024 ORTAÖĞRETİM KPSS BAŞVURULARI NE ZAMAN? KPSS ortaöğretim (lise) başvuruları hangi tarihte başlıyor? Anderson Talisca Fenerbahçe'ye mi geliyor? Fenerbahçe Talisca ile anlaştı mı? Gram altın kaç TL? 14 Haziran Dolar, Euro, Sterlin ne kadar? Bugün yarım gün tatil mi? Bugün resmi tatil var mı, yarım gün tatil var mı? HAFTA SONU HAVA DURUMU 15-16 Haziran #127783 Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 14 Haziran Cuma İstanbul cuma namaz saati! Ölüdeniz Plajı nerede, nasıl gidilir? Fethiye'deki en iyi plajlar hangileri? Fethiye'de en güzel nerede denize girilir? Rasim Ozan Kütahyalı, Nagehan Alçı'yı dövdü mü? Nagihan Alçı ne anlattı, olay ne?
Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a tarihe geçecek teklif: Maliyetini karşılayacağım

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a tarihe geçecek teklif: Maliyetini karşılayacağım

title