Haberler

Sincik İlçesinde Girişimcilik Sertifikaları Dağıtıldı

Adıyaman’ın Sincik İlçe Kaymakamlığı, KOSGEB ve İşkur İl Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen girişimcilik kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerler törenle sertifikalarını aldılar.

Adıyaman'ın Sincik İlçe Kaymakamlığı, KOSGEB ve İşkur İl Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen girişimcilik kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerler törenle sertifikalarını aldılar.

Sincik İlçe Kaymakamı Zafer Sağ, Belediye Başkanı Mehmet Korkut, KOSGEB İl Müdürü Şükrü Mısırlı, İşkur İl Şube Müdürü İrfan Turan ve kursiyerlerin katılımıyla sertifika töreni düzenlendi.

Törende konuşan İşkur Şube Müdür İrfan Turan, "İŞKUR, ülkemizde iş işveren, işçi ve işçi eğitimi veren, istihdam ve envanterini düzenleyen, hedefleri belirleyen bir kurum. Bugün burada Sincik Kaymakamlığı, KOSGEB Adıyaman İl Müdürlüğü ve İşkur İl Müdürlüğümüzün ortaklaşa düzenlediği girişimcilik kursunda başarılı olan kursiyerlerimize sertifikalarını vermek üzere toplanmış bulunmaktayız. Biz İşkur olarak bu kursa finansal destek sağladık. Burada ki eğitimde başarılı olan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum, başarılar diliyorum" dedi.

Adıyaman KOSGEB İl Müdürü Şükrü Mısırlı ise konuşmasında, "16 aydır Adıyaman'da görev yapmaktayım. Sincik'e biraz gecikmeli geldik ama bu açığı kapatacağımızı Kaymakamıma söz verdim, inşallah ikinci kursumuzu da Sincik Belediye başkanlığımız ile en kısa sürede gerçekleştireceğiz. Tabi eğitim verirken amacımız bu eğitimlerle beraber girişimcilerimizi mutlak süratle desteklemeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut ise konuşmasında, "Kaymakamlığımız ile KOSGEB ve İşkur İl Müdürlüğümüz tarafından açılan girişimcilik kursuna katılan girişimci vatandaşlarımız aldıkları bu belgeler ile kuracakları işletmelerle ülke ekonomisine katkı sunacaklardır" ifadelerini kullandı.

Sincik Kaymakamı Zafer Sağ yaptığı konuşmada, "Bu gün burada girişimcilik belgesi alan kardeşlerimin zamanı geldiğinde açacakları işletmeler ile ülke ekonomisine katkı sağlayacağına eminim. Bu bakımda ülkenin gelişmesine ve yarına emin adımlar ile ulaşılabilmesi için her ferdin üzerine düşeni yapması gerekiyor. Ülkemizin yarınlara ulaşmasında verilen bu teşvikler ve verilen bu belgelerin yeri çok önemlidir. İnşallah aldığınız bu belgeler, yarın sizlerin ekmek kapısı olacaktır. Bu anlamda almış olacağınız belgelerin, sizlere, ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim. KOSGEB ve İşkur Adıyaman İl Müdürlüğümüz, Adıyaman Üniversitesi, Sincik Halk Eğitim Merkezi personeline ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Korkut Sincik Yerel Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title