Haberler

Silifke'de Sosyal Market Açıldı

Silifke Kent Konseyi genel kurulu tarafından kabul edilen ve Silifke Belediye Meclisine sunulan sosyal market projesi hayat buldu.

Silifke Kent Konseyi genel kurulu tarafından kabul edilen ve Silifke Belediye Meclisine sunulan sosyal market projesi hayat buldu.

Belediye Başkanlığı ile Türk Kızılayı Silifke Şubesi'nin ortaklaşa yürütecekleri giyim eşyası, çocuklar için oyuncak ve ayakkabı ürününün yer aldığı sosyal market hizmete açıldı. Gerçek ihtiyaç sahiplerinin bu sosyal marketten giyim eşyası, çocuklar için oyuncak ve ayakkabı ihtiyaçlarını temin edebilecekleri bildirildi.

Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel yaptığı açıklamada, "Silifke Kent Konseyi genel kurulu tarafından gündeme alınan ve belediye meclisimize sunulan sosyal market projesini biz de belediye olarak Kızılay Şube Başkanlığımızla ortaklaşa uygulamaya koyduk. İlçemizde yaşayan yardıma muhtaç ailelerin hizmetine sunduğumuz bu markette ilk etapta giyim eşyası, çocuklar için oyuncak ve ayakkabı yer almaktadır. Yardıma muhtaç insanlarımıza yardım yapılırken zaman zaman onların rencide edildiklerine tanık olabiliyoruz. Bir aileye yardım yaparken onun ihtiyacı olmayan bir malzeme kendisine verilebiliyor. Bugün açtığımız bu market ile bu sorunlara son vereceğiz. Belediyemize müracaat eden ihtiyaç sahibi kişilerle ilgili gerekli tespitler yapıldıktan sonra kendilerine açtığımız bu marketten yardımcı olacağız. Kızılay Şube Başkanlığımızla ortaklaşa yürüteceğimiz bu faaliyetlerimizde ihtiyaç sahipleri markete gelerek ihtiyaçlarını kendileri alabileceklerdir. İlk etapta giyim reyonumuz hizmete açılmıştır. İlerleyen günlerde gıda reyonunu da hizmete açacağız" dedi.

Kızılay Şube Başkanı Mustafa Beceren ise konuşmasında, belediye ile ortaklaşa düzenledikleri sosyal market projesinde yardıma muhtaç kişilere giyim eşyası, çocuklar için oyuncak ve ayakkabı yardımında bulunulacağını bildirdi. Beceren, evinde veya iş yerinde ihtiyaç fazlası olarak yer alan giyim, ayakkabı, çocuklar için oyuncak ve ortopedik ürünlerinde kabul edileceğini belirterek, bağışta bulunacak hayırsever vatandaşları da kampanyaya destek olmaya çağırdı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Bayram Türk Kızılayı Kızılay Silifke Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title