Haberler

Şifa Çalışanları da 'Herkes O'nu Okuyor' Kervanına Katıldı

Erzurum Şifa Hastanesi geleneksel kahvaltı programlarından birini daha gerçekleştirdi.

Erzurum Şifa Hastanesi geleneksel kahvaltı programlarından birini daha gerçekleştirdi. Tüm hastane çalışanları sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltı sonrası ayın elemanı seçilen poliklinik sekreterlerinden Yeşim Çeven bir altınla ödüllendirildi. Daha sonra Peygamber Efendimiz'i (s.a.s.) tanımak ve tanıtmak için başlatılan 'Herkes Onu Okuyor' kampanyasına katılma duyurusu yapıldı. Herkes O'nu Okuyor kampanyasını başlatma adına kurayla 50 çalışana Dr. Reşit Haylamaz'ın kaleme aldığı Peygamberimizin Hayatı adlı kitap hediye edildi.

Programda konuşan Şifa Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Sabahattin Dalga, Şifa Hastanesi çalışanları olarak geleneksel hale getirdiğimiz kahvaltı programlarından biriyle daha bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dalga, "Bu programı diğerlerinden farklı kılan şey Türkiye geneli başlatılan, Peygamber Efendimiz'i (s.a.s.) tanımak ve tanıtmak için başlatılan 'Herkes Onu Okuyor' kampanyasını başlatmış olmamızdır" dedi.

Kampanyayı başlatma adına 50 arkadaşımıza kura sonucu Peygamberimizin Hayatını anlatın bir kitap hediye ettik. Diğer arkadaşlarımızında internetten kayıt yaptırarak bu kampanyaya katılmalarını arzu ediyorum. Bir Müslüman olarak efendimizin hayatını okumak, öğrenmek ve hayatı onun gibi yaşamaya çalışmak asli görevlerimizden olduğunu unutmayalım. O'nu ne kadar iyi tanırsak çevremize ailemize dostlarımıza çalışma ortamındaki hastalarımıza karşı daha insancıl bakmayı sağlayacağını söyledi.

Konuşmasının sonunda aramıza yeni katılan arkadaşlarımız oldu. Bu vesile ile hastanenin çalışma kurallarını bir kez daha hatırlatan Dalga, "Şifa Hastanesi'nin özel ama aynı zamanda bir vakıf hastanesi olduğunu hatırlatarak, üzerimizde ağır bir sorumluluk var. Böyle bir kurumda çalışmanın sevabı çok ama en ufak bir ihmalde vebalinin de ağır olduğunu asla unutmayalım. Hiç kimsenin özeline karışmıyoruz ama mesai saatleri içerisinde de hiç kimse özel işlerini yapmaya kalkmasın. Ben bir yönetici olarak burada çalışmayı hep bir aile ortamında olsun istedim. Ama bu iyi niyeti hiç kimse suiistimal etmeye kalkmasın. Bu kurumun giriş ve çıkış saatleri bellidir. Çalışma şartları, kılık kıyafet kuralları bellidir. Burası özel bir kurum diye herkes kafasına göre hareket edemez, böyle yapıldığı takdirde özel olmamızın bir anlamı kalmaz. İnsanların bizi tercih etmeleri için bir çalışma disiplinimiz, saygı, güler yüz karşımızdakine bir tebessüm ile bakmak bizim olmazsa olmazlarımızdır." Şeklinde konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Reşit Haylamaz Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title