Haberler

Sgk Müdürü Kayış'tan, Sesob Başkanı Köksal'a Ziyaret

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mustafa Kayış, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal’ı ziyaret etti.

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mustafa Kayış, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal'ı ziyaret etti.

16-22 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaret eden SGK İl Müdürü Mustafa Kayış, haftanın önemine değinerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kayış, 2008 yılından itibaren SGK Haftası'nı haftayı kutladıklarını belirterek, amaçlarının sosyal güvenliğin önemini anlatmak ve topluma bu bilinci yaymak olduğunu söyledi.

Sosyal Güvenlik alanında üç kurumun birleşmesi ile hizmetlerin teknolojik imkanları da kullanarak daha sistematik bir şekilde yapıldığını vurgulayan Kayış, mümkün olduğu kadar üyelere en kaliteli ve en verimli hizmeti sunmaya gayret gösterdiklerini dile getirerek, fikir alışverişinin önemli olduğunu vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SESOB Beşir Köksal, kurumun esnaf teşkilatı açısından önemli olduğunu ifade ederek, "Sosyal Güvenlik Kurumu bizlerin doğumundan ölümüne kadar her zaman bizlere yardımcı olmaktadır. Burada bizlere önemli görevler düşmektedir. İşverende işçi de sigorta konusunda hassas olmalı ve taviz vermemelidir. Esnaf teşkilatı olarak sosyal güvenlik kurumundan ve çalışmalarından memnununuz. Toplumda sosyal güvenlik ve sigortalılık bilincinin oluşturulmasına ve yerleşmesine katkı sağlamak amacını taşıyan sosyal güvenlik haftanızı kutluyor, çalışmalarınızda başarılarınızın devamını diliyorum."diye konuştu.

Köksal, emekli esnaflardan kesilen yüzde 10'luk destek priminin tarihe karışmasının da esnafı rahatlattığını aktardı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sosyal Güvenlik Kurumu Mustafa Kayış Beşir Köksal Sivas Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title