Haberler

Şenkaya Belediyesinden Şükür Kurbanı

Şenkaya Belediyesi’nce, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişiminin engellenmesi dolayısıyla şükür kurbanı kestirildi.

Şenkaya Belediyesi'nce, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin engellenmesi dolayısıyla şükür kurbanı kestirildi.

15 Temmuz'da meydana gelen darbe girişiminin bir daha yaşanmaması için İlçe Belediye Başkanı ve İlçe kaymakam'nın öncülüğünde kurban kesildi. Şenkaya İlçe Kaymakamı Ahmet Özkan, İlçe Belediye Başkanı Görbil Özcan, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Cansu Canoğlu, sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları ve vatandaşların katıldığı programda demokrasi şehitleri anıldı. Olayın bir daha yaşanmaması için dualar okundu. Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan ve Kaymakam Ahmet Özkan, yaptığı açıklamada, "Tüm Halkımızla birlik ve beraberlik içerisinde, askerimiz ve polisimizle demokrasi nöbeti tuttuk, tutmaya devam ediyoruz. Aziz milletimizin ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gayreti, hükümetimizin dirayetli duruşuyla bu bela Türkiye'nin üzerinden atıldı. Tek yumruk olduk ve vatanımızın geleceği için ilçemizin hudutlarında demokrasi nöbeti tutuyoruz. Milletin iradesini gasp etmeye kalkışan hainlerden kurtulduğumuz için kurban kestik" dedi.

Kurban kesiminin ardından vatandaşlara yemek dağıtıldı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Görbil Özcan Ahmet Özkan Şenkaya Güncel Haberler

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

title