Haberler

Selçuk'ta 2023 Turizm Stratejileri Paneli

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu tarafından "2023 Turizm Stratejisi Çerçevesinde Türk Turizminde Hedefler ve Öngörüler" konulu panel düzenlendi.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu tarafından "2023 Turizm Stratejisi Çerçevesinde Türk Turizminde Hedefler ve Öngörüler" konulu panel düzenlendi.

Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde düzenlenen panelde, Konya'nın Mevlana dışındaki turizm alanlarını değerlendirmek için yapılması gerekenler tartışıldı. Panelin açılış konuşmasını yapan SÜ Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Akif Çukurçayır, Mevlana ile çok önemli bir çekim merkezi haline gelen Konya'nın, Mevlana'nın yanında Kilistra ve Çatalhöyük gibi daha birçok önemli değerini turizm açısından değerlendirmeye başladığını söyledi.

Konya turizmine nitelikli eleman yetiştirmenin önemine vurgu yapan SÜ Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel ise, "İki ayrı yüksekokulumuz ve Beyşehir'de bulunan 4 yıldızlı uygulama otelimiz sektöre nitelikli eleman yetiştirmek, öğrencilerimizin uygulamalı eğitim almalarını sağlamak ve ilimizin turizm potansiyelini artırmak amacıyla eğitim vermektedir. Konya'nın turizm potansiyelinin artırılması ve bu alanda bugünkü seviyesinden çok daha ileri taşınması için Selçuk Üniversitesi olarak imkanlarımız dahilinde her türlü desteği vermeye,

üzerimize düşen tüm sorumluluğu eksiksiz yerine getirmeye hazırız" dedi.

KONYA 2023 TURİZM STRATEJİSİNİ HAZILADI

Konya'nın turizme artık daha çok önem verdiğini söyleyen Konya Valisi Aydın Nezih Doğan da, "Turizmi ekonomiden bağımsız düşünemediğimiz için bir endüstri olarak ele almalıyız. Bu amaçla Konya kendisini 2023'e hazırlayan turizm stratejilerini hazırlamıştır. Bir tarafta devlet, bir tarafta da özel sektörün birlikte yürüttüğü çalışmalarla, Konya ve çevresinde ihmal edilen önemli turistik yerler turizm açısından daha değerli hale getirilecektir" diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından panele geçildi. Panele konuşmacı olarak Balıkesir Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necdet Hacıoğlu, Selçuk Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mete Sezgin, Rixos Konya Otel Genel Müdürü Muhammed Emin Kabbani ve Dedeman Konya Otel Genel Müdürü Recep Altınok katıldı. Panelin ardından Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, konuşmacılara teşekkür plaketi verdi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Üniversitesi Süleyman Demirel Konya Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Bakmadan Geçme

Türkiye- İtalya Milletler Ligi maçı ne zaman? #127952 TÜRKİYE- İTALYA maçı saat kaçta, hangi kanalda? 18 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 18 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title