Haberler

Selçuk Devlet Hastanesi Görevlileri Basınla Kahvaltıda Buluştu

Göreve başladığı gün itibariyle başta hastane çalışanları olmak üzere Selçuklularla bir araya gelerek kendini tanıtan Selçuk Devlet Hastanesi'nin yeni Müdürü Ali Deniz Erdoğan, ilçedeki basın mensupları ile de sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Göreve başladığı gün itibariyle başta hastane çalışanları olmak üzere Selçuklularla bir araya gelerek kendini tanıtan Selçuk Devlet Hastanesi'nin yeni Müdürü Ali Deniz Erdoğan, ilçedeki basın mensupları ile de sabah kahvaltısında bir araya geldi. Erdoğan, gazetecilerle yaptığı sohbette hastanenin temel felsefesinin "İnsan" olduğu vurgusunu yaptı.

Selçuk Devlet Hastanesi Başhekimi Üroloji Uzmanı Op.Dr.Cengiz Yanık, yeni Hastane Müdürü Ali Deniz Erdoğan, Hastane Başhekim Yardımcısı Zilhice Turan Tıbbi Hizmetler Müdürü Nursel Özel, Hastane Müdür Yardımcısı Deniz Şimşir ile ilçede görev yapan gazeteci ve muhabirlerin katılımıyla gerçekleşen kahvaltı sohbetinde hastanenin sorunları konuşuldu ve bu konuda fikir alışverişi yapıldı.

Gazetecilerden; Selçuk Devlet Hastanesi ile ilgili yapılacak olan haberler konusunda bilgi kirliliği olmaması için kendilerinden fikir alınmasını isteyen Hastane Başhekimi Yanık, "Bu hastane hepimizin. Bizler tüm kurum müdürlerimizle birlikte her şeye açığız. Yapacağınız söz konusu haber öncesi bizlere konuyla ilgili danışabilirsiniz. Bizler burada vatandaşlarımız için tüm personelimiz ile birlikte özveriyle en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz" dedi.

Hastanenin temel felsefesinin "İnsan" olduğu vurgusunu yapan kısa bir süre önce Kırşehir Devlet Hastanesinden Selçuk Devlet Hastanesine atanan Hastane Müdürü Ali Deniz Erdoğan; "Çünkü hastane görevlileri her zaman mağdur olan insanlara yardım etmek zorundadır. Bizler bu konuda tüm birimlerimiz ile ortak bir çalışma yapıyoruz" diyerek, sabah kahvaltısına katılan gazetecilere teşekkür etti.

Hastanenin birtakım sağlık ihtiyaçlarının yanında fiziki yapısı ile ilgili yaşanan sorunların tartışıldığı kahvaltıda, bu konuda Selçuklu hayırseverlerden destek istendi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Deniz Erdoğan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title