Haberler

Şehzadeler 'De Ramazan Dolu Dolu Geçecek

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesi’nin 2017 yılı Ramazan etkinliklerini düzenlediği bir basın toplantısında tanıttı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesi'nin 2017 yılı Ramazan etkinliklerini düzenlediği bir basın toplantısında tanıttı.

Şehzadeler Belediyesi, 2017 yılı Ramazan etkinliklerini basın toplantısında tanıttı Şehzadeler Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazanın ruhuna uygun bir Ramazan programı hazırladıklarını ifade eden Başkan Çelik "Bu yıl da Ramazan ayında 15 bin vatandaşımız ile iftar sofralarında buluşacağız. Bunun yanında Şehzadelerimizin bazı mahallelerinde kuracağımız iftar sofralarımızda 12 bin vatandaşımız ile birlikte toplamda yaklaşık 30 bin vatandaşımıza ulaşmayı hedefliyoruz. Bu iftar sofraları birlik ve kardeşliğimizin en güzel göstergelerinden biridir. Her görüşe sahip insanın bir araya geldiği, zengin, fakir, genç, yaşlı hepsinin aynı anda dua ederek suyunu yudumladığı birlik ve beraberliğimizin en güzel örneklerinden birisini oluşturuyor" dedi.

Şehzadeler Belediyesi olarak, Şehzadeler 'de dolu, dolu bir Ramazan programı hazırladıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik "Tüm ramazan ayı boyunca her gün Cumhuriyet Meydanında etkinliklerimiz olacak. Teravih vaktine kadar çocuklarımız için birçok etkinlikler olacak. Bunun yanı sıra Cuma ve Cumartesi akşamları da teravih namazının hemen ardından sanatçılarımızın konserleri ile söyleşi programları olacak. Ramazan ayı boyunca Cumhuriyet Meydanında ki etkinliklere, Kahraman Tazeoğlu, Ömer Faruk Altunağa, Mustafa Demirci, Agah Terzi, İl Müftümüz Sinan Cihan, Kuranı güzel okuma yarışması dünya birincisi Hafız Abdurrahman Sadien ve Aykut Kuşkaya katılacak olan sanatçı ve misafirlerimizden bazılarıdır. İftarın hemen ardından çocuklarımız için her gün çocuk oyunları, yarışmalar, Hacivat - Karagöz gösterileri gibi etkinliklerimiz Cumhuriyet Meydanında sergilenecektir. İftar sofrası kuracağımız mahallelerimizde de iftar öncesi ve sonrası bir takım etkinliklerimiz olacak. Ramazan ayı içerisinde iftar öncesinde hizmetlerimizin temel atma ve açılış programları da olacak. Ayrıca Ramazan ayının yaz aylarına denk gelmesi nedeni ile her gece teravih namazının ardından bir camimizde soğuk limonata ikramımız olacak. Şehzadelerde Ramazanın daha güzel ve daha anlamlı yaşanabilmesi için, çocuklarımız üzerinde iz bırakabilmesi için Ramazan ayının da ruhuna uygun bir şekilde hazırlamış olduğumuz dolu, dolu programımız bunlardır. Ramazan ayı boyunca iftar sonrasında tüm halkımızı Cumhuriyet Meydanına bekliyoruz. Yıl boyunca yapmış olduğumuz sosyal yardım çalışmalarımızı da Ramazan ayı içerisinde arttıracağız. Yapmış olduğumuz yardımlarımızı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gizlilik içerisinde yaparak kamuoyu ile paylaşamayacağız. Bu noktada da Belediyemiz veren el ile alan el arasında bir köprü vazifesi görmektedir. Hayırsever vatandaşlarımızın hayırlarını muhtaç vatandaşlarımıza ulaştırarak bizde belediye olarak katkı sağlıyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehzadeler Belediyesi Ömer Faruk Çelik Yerel Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Bakmadan Geçme

Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title