Haberler

Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimi nedeni ile Bartın Valiliğinde 'Seçim Güvenliği Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimi nedeni ile Bartın Valiliğinde ' Seçim Güvenliği Bilgilendirme Toplantısı" gerçekleştirildi.

Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu başkanlığında, Kaymakam Hüsnü Bey Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Osman Altın, Amasra Kaymakamı Mehmet Yıldız, Ulus Kaymakamı Selçuk Şakar, Kurucaşile Kaymakam Vekili Davut Bayraktar, İl Jandarma Komutanı Tekin Aktemur, İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, Amasra Sahil Güvenlik Grup Komutanı Binbaşı Bünyamin Kopoycu ve güvenlik birimlerindeki ilgili şube müdürleri katıldı. Toplantıda Yüksek Seçim Kurulu'nun belirlemiş olduğu kurallar çerçevesinde seçim öncesi alınacak güvenlik tedbirleri ve seçimle ilgili genel esaslar görüşüldü. Vali Seyfettin Azizoğlu toplantıda yaptığı açıklamada, "10 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin, ilimizde güvenli ve huzurlu bir ortamda geçmesi için çalışıyoruz. Tüm bu süreçte koordineli bir çalışma yürüterek vatandaşlarımızın hiç bir baskı altında kalmadan oy kullanabilmeleri için gerekli tedbirleri alıyoruz. İdari birimler ve güvenlik birimleri olarak bizim önceliğimiz, seçim sürecinin güvenliğinin temin edilmesi, seçim kurullarından gelecek talep, istek ve beklentilerin karşılanması ve buna ilişkin tedbirlerin alınması ve planlanmasıdır. İnanıyorum ki, Cumhurbaşkanlığı seçimi ilimizde sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilecektir. Ben bu vesile ile yapılacak olan seçimin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seyfettin Azizoğlu Osman Altın Amasra Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title