Haberler

Sdal 2015 Mezunlarını Uğurladı

Süleyman Demirel Anadolu Lisesi’nden (SDAL) 2015 yılında mezun olan 106 öğrenci için mezuniyet gecesi düzenlendi.

Süleyman Demirel Anadolu Lisesi'nden (SDAL) 2015 yılında mezun olan 106 öğrenci için mezuniyet gecesi düzenlendi.

Okul bahçesinde düzenlenen geceye Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Müdürü Nural Çam, Müdür Baş Yardımcısı Behçet Koç, Müdür Yardımcıları Hande İkbal Türedi, Mehmet Adil Özoylumlu, Okul Aile Birliği Başkanı Haluk Cömert, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Nural Çam, öğrencilerinden ayrılmanın üzüntüsünü yaşadığını ifade ederek, "Öğrencilerimiz bizim göz bebeklerimiz. Her yıl sonunda üzüntü ve sevinci bir arada yaşıyoruz. Üzülüyoruz çünkü öğrencilerimizden ayrılıyoruz, seviniyoruz çünkü okulumuzdan mezun olan birçok öğrenci güzel mevkilere gelerek bizleri mutlu ediyorlar. Bu yıl 106 öğrencimizi mezun ediyoruz, hepsinin yolu ve bahtı açık olsun" diye konuşarak mezun öğrencileri tek tek tebrik etti ve hayatlarında başarılar diledi.

Gece boyunca canlı müzik eşliğinde aileleri ile birlikte mezuniyetlerini kutlayan öğrenciler gecenin finalini keplerini havaya fırlatarak yaptı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Adil Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title