Haberler

Saü'de Türk Sanat Müziği Konseri Düzenlendi

Sakarya Trabzonlular Derneği tarafından ‘Kadınlar Türk Sanat Müziği Konseri’ düzenlendi.

Sakarya Trabzonlular Derneği tarafından 'Kadınlar Türk Sanat Müziği Konseri' düzenlendi.

Sakarya Trabzonlular Derneği tarafından düzenlenen 'Kadınlar Türk Sanat Müziği' isimli konser SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Şefliğini Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğr. Gör. Tuncay Kardaş'ın üstlendiği konser, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sakarya Trabzonlular Derneği Başkanı Abdurrahman Çakar ve çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Türk Sanat Müziğinin sevilen şarkılarının seslendirildiği konserin korosunda Füsun Boysan, Arife Gül, Emel Coşkun, Aysel Görmez, Fatma Gök, Özlem Gelirler, Sevinç Kısa, İnci Arslan, Saime Gedikli, Nurhan Müftüoğlu, Mahnaz Gümrükçüoğlu, Mehtap Manavoğlu, Sibel Çetinkaya, Fahriye Gündüz, Selin Topaloğlu, Fazilet Akyüz, Semra Ahmet ve Emel Zaim yer aldı. Şef Öğr. Gör. Tuncay Kardaş'a udda Öğr. Gör. Hamdi İtil, kemanda Murat Örsel, klarnette Öğr. Gör. Metin Gülsün, ritimde ise Onur Sancak, Burak Yücel ve Serkan Kardaş eşlik etti.

'Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın', 'Aşkın Kanununu Yazsam Yeniden', 'Gizli Aşk Bu Söyleyemem Derdimi Hiç Kimseye', 'Rüya Gibi Uçan Yıllar', 'Değdi Saçlarıma Bahar Küleği', 'Divane Aşık Gibi', 'Muhabbet Bağına Girdim Bu Gece', 'Yar Saçların Lüle Lüle' gibi Türk Müziğindeki birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği konser, dinleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Müzikseverler tarafından büyük beğeni toplayan konserin finalinde dinleyiciler, koroyu ve orkestrayı dakikalarca ayakta alkışladı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sakarya Üniversitesi Hüseyin Avni Coş Yerel Haberler

Sınava 40 dakika kala kimliğini okul çevresindeki mazgala düşürdü

Sınava 40 dakika kala kimliğini okul çevresindeki mazgala düşürdü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarılan öğrenci Nihal ve Bahar Candan'ın kardeşi çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarılan öğrenci Nihal ve Bahar Candan'ın kardeşi çıktı

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Bakmadan Geçme

YKS yabancı dil sınavı (YDT) saat kaçta? YDT sınavı hangi tarihte, ne zaman yapılacak? AYT kaçta bitiyor? AYT sınavı kaçta biter, kaç dakika sonra çıkılır? 9 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Haziran dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 9 HAZİRAN 2024: Kurban Bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? YKS en geç giriş saati kaç? YKS sınavına en geç saat kaçta girilir, kaçta kapılar kapanır? YKS kapılar kaçta açılıyor? YKS sınavı saat kaçta başlıyor, içeri kaçta giriliyor? YKS sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? YKS cevap anahtarı hangi tarihte, ne zaman yayınlanacak? Bugün sınav kaçta bitiyor? Bugün ÖSYM YKS sınavı saat kaçta bitecek? AYT'ye girmek zorunlu mu? TYT'ye girenler AYT'ye girmek zorunda mı? AYT'de tekrar kalem veriliyor mu? AYT'de tekrar kalem verilecek mi, yeniden kalem dağıtılacak mı 2024? AYT sınavı ne zaman, saat kaçta bitecek? AYT oturumu ne kadar, kaç dk sürecek? 2024 YKS/AYT sınavı başlangıç ve bitiş saati! AYT erken çıkış saati kaç? 2024 AYT sınavında en erken saat kaçta çıkılıyor? AYT sınavında ne zaman, saat kaçta çıkış yapılabilir? AYT SINAV SÜRESİ: AYT sınavında sınav süresi ne kadar, kaç dakika, kaç saat? AYT sınavı ne kadar sürüyor?
Rozetsiz ziyaret İYİ Parti'yi karıştırdı: Parti Akşener'i değil, Akşener partiyi bırakmış

Rozetsiz ziyaret İYİ Parti'yi karıştırdı: Parti Akşener'i değil, Akşener partiyi bırakmış

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title