Haberler

Şanlıurfa Gençlik Merkezi'ne Anlamlı Ziyaret

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru Serkan Güven ile ekip arkadaşları, Şanlıurfa Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli Polis Memuru Serkan Güven ile ekip arkadaşları, Şanlıurfa Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade eden Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Halil Alp, "Gençler için bir araya geldik oturup gençler için daha fazla neler yapabiliriz bunları istişare ettik. Daha önce 'Güvenli Gençlik Güvenli Gelecek' adlı konferans verilmişti. Bu konferansın içeriği gençlerimizin internet kullanımı, arkadaş seçimleri hakkında idi. Bundan sonra da gençlerin problemlerini çözmede yararlı olacak seminerler yapmaya devam edeceğiz. Gençlerimizi geleceğe hazırlarken gençlerin daha sağlam adımlarla hayatlarını sürdürmeyi başarabilirsek ne mutlu bize, güzel geleceklere bir gencimizi bile kazandırırsak bizim için ve tabi ülkemiz için çok önemli bir adım teşkil eder. İl Emniyet Müdürlüğüne ziyaretlerinden ve de hediyelerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

İl Emniyet Müdürlüğünde görevli olan Polis Memuru Serkan Güven ise, "Öncelikle gençlerimiz için emek veren, çalışan Şanlıurfa Gençlik Merkezi ailesine teşekkür ederiz. Bize gençlerle daha rahat iletişime geçmek için yardımcı olmuşlardır. Gençlere seminerlerimizle katkıda bulunursak bu bizi onurlandırır. İnşallah bundan sonrada gençlik merkeziyle beraber birçok etkinlikte bulunacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Polis Memuru Serkan Güven tarafından Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Halil Alp'e İl Emniyet Müdürlüğü'nün saati hediye edildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serkan Güven Şanlıurfa Yerel Haberler

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

CHP'li Yazgan'dan AK Parti için sert sözler: Kılımız kıpırdamaz

CHP'li Yazgan'dan AK Parti için sert sözler: Kılımız kıpırdamaz

İsrail Başbakanı Netanyahu savaş kabinesini feshetti

İsrail Başbakanı Netanyahu savaş kabinesini feshetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title