Haberler

Samsun Vergi Dairesi'nden Tso'ya Ziyaret

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Toplumsal bir görev olan vergi ödeme konusunda da herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiği inancındayım. Bizler bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her zaman sizlerin yanındayız” dedi.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Toplumsal bir görev olan vergi ödeme konusunda da herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiği inancındayım. Bizler bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her zaman sizlerin yanındayız" dedi.

Samsun Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol ve Samsun Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanı Halil Pak, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu ziyaret ettiler.

Samsun TSO Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu, Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Akyüz, Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Serinkaya ve Oda Genel Sekreteri Süleyman Karabük'ün de bulunduğu ziyarette Samsun Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol, yürüttükleri çalışmalar hakkında Başkan Salih Zeki Murzioğlu'na bilgi verdi.

SAMSUN TAHAKKUKTA YÜKSELİŞTE

Nazmi Erol, Samsun'da toplumun her kesimiyle bütünlük içinde olduklarını kaydederek, "Sizler ticaretin, sanayinin, üretimin, pazarlamanın içinde olan insanlarsınız. Samsun TSO, her kesimi temsil eden önemli bir kurum. Karşılıklı anlayışın, birlikteliğin sonucunda da Samsun'da hem tahsilatımız hem tahakkukumuz ülke sıralamasındaki yerimiz sürekli yukarıya doğru tırmanıyor. Samsun'da, 2013 yılında katma değer vergisi mal ve hizmet kesimlerindeki KDV matrahlarındaki artış 2012 rakamlarına göre yüzde 16 civarında. Bunun kurumlar vergisine yansıyıp, yansımadığını nisan ayında göreceğiz. Bu başarı hepimizin. İnşallah sizlerin de desteği ile daha da iyi yerlere geleceğiz" diye konuştu.

"TÜM ÇABAMIZ DAHA İYİ BİR SAMSUN"

Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise şunları söyledi: "Samsun'un 2013 yılı ihracatı, 2012 yılına göre iyi geçti. İhracatta 30 milyon dolar gibi bir artış oldu. Toplumsal bir görev olan vergi ödeme konusunda da herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiği inancındayım. Bizler bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her zaman sizlerin yanındayız. İnşallah daha iyi yerlere geliriz. Tüm çabamız bu yönde. Şehirlerin gelişmişliği artık nüfuslarına göre değil, yaptığı ihracatlarına göre anılacak. Bunun bilincindeyiz ve bu yönde de çalışmalarımız sürüyor. Oda olarak valiliğimizin de katkılarıyla ihracat master planı çıkarttık. Samsun TSO olarak Türkiye'de bir ilke imza atarak, ihracat yapma potansiyeline sahip firmalarımıza ihracat eğitimi verdik. Samsun her şeyiyle potansiyeli yüksek bir kent. Samsun'un barındırdığı potansiyelini daha da yukarı çıkartmak için çalışmalarımız sürüyor. Bunun için de hep birlikte hareket etmeliyiz. Yeter ki, kentimiz için hep birlikte güzel şeyler üretelim."

Samsun Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanı Halil Pak da yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Zeki Murzioğlu Oğuzhan Serinkaya Karabük Samsun Yerel Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Bakmadan Geçme

Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title