Haberler

Şampiyon Takımın Oyuncularına Ayakkabı Sözü

Lapseki Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı, ortaokul kız takımları arasında düzenlenen voleybol turnuvasında 1. olan Umurbey Ortaokulu oyuncularına spor ayakkabısı sözü verdi.

Lapseki Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı, ortaokul kız takımları arasında düzenlenen voleybol turnuvasında 1. olan Umurbey Ortaokulu oyuncularına spor ayakkabısı sözü verdi.

Geçen hafta Çanakkale'de düzenlenen ve 14 takımın mücadele ettiği turnuvada birinci olan takımın sporcuları ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kocabaş, Tavlı'yı makamında ziyaret etti.

Şampiyonluğun öyküsünü sporculardan dinleyen ve sporcuları kutlayan Tavlı, "Sporcu kazanmayı da kaybetmeyi de iyi bilmeli. Bazen görüyoruz, sporcular kaybettiklerinde hakeme itiraz ediyor, kendilerini yerden yere vuruyor. Bunlar iyi şeyler değil, bunlara hiç gerek yok. Sporcu her haliyle, okuldaki davranışlarıyla, derslerdeki başarılarıyla örnek olması lazım" dedi.

Tavlı, tüm sporculara ayakkabı alma sözü verdi.

Umurbey Ortaokulu takımı, mart ayında Tekirdağ'da yapılacak bölge şampiyonasında Çanakkale'yi temsil edecek. - Çanakkale

Kaynak: AA / Yerel

Ali Kocabaş Çanakkale Lapseki Umurbey Yerel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title