Haberler

Sakarya'ya Sağlıkta Büyük Kadro Açıldı

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Kurumunun Haziran ayı kurum içi naklen atama döneminde Sakarya’ya 162 personel atanacak.

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Kurumunun Haziran ayı kurum içi naklen atama döneminde Sakarya'ya 162 personel atanacak.

Sakarya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Doç.Dr. Hasan Salih Sağlam'ın öncelikli eleman alınmalı dediği personel açığının giderilmesi amacı ile Sağlık Bakanlığı ve Kamu Hastaneleri Kurumu nezdinde yapılan çalışmalar olumlu sonuç verdi. Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Kurumu Haziran ayı Kurum İçi Naklen Atama döneminde Sakarya'ya açtığı 162 personel kadrosuna göre 32 Uzman Tabip, 38 Tabip, 5 Diş Tabibi, 3 Ebe, 1 Eczacı, 1 Fizyoterapist, 8 Hemşire, 1 Laborant, 14 Sağlık Memuru, 9 Sağlık Teknikeri, 3 Sağlık Teknisyeni atanacak.

Açılan kadro ile ilgili değerlendirmede bulunan Kamu Hastaneleri Kurumu Genel Sekreter Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam," Sağlık sisteminde ki önemli sorunların başında personel açığı geliyordu. Sağlık Bakanlığımıza ve Kamu Hastaneleri Kurumumuza verilerle Sakarya'daki mevcut personel eksikliğini aktardık. Bu dönemde taleplerimizin aciliyetini fark ettiler ve önemli sayıda kadro açtılar. Bu atamalar ile birlikte Sakarya'daki sağlık personeli açığının giderilmesi yönünde çok ciddi adımlar atmış olacağız. Sakaryamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadeleri kullandı.

Sakarya'ya atanacak kadrolar şu şekilde: Anesteziyoloji ve Reanimasyon (1), Çocuk Cerrahisi (1), Çocuk Nefrolojisi (2), Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları (1), Deri ve Zührevi Hastalıkları (1), Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji (1), Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon (2),Genel Cerrahi (2), Göğüs Hastalıkları (2), Göz Hastalıkları (1), İç Hastalıkları (3), Kadın Hastalıkları ve Doğum (6), Kardiyoloji (1), Nefroloji (1), Radyoloji (2), Tıbbi Biyokimya (1), Tıbbi Parazitoloji (1), Tıbbi Patoloji (1), Üroloji (1), Yoğun Bakım (1). - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Salih Sağlam Sağlık Bakanlığı Sakarya Yerel Haberler

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title