Haberler

Şahinbey Belediyesi Kurbanbaba Gençlik Merkezi Açıldı

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılarak hizmete sunulan Kurbanbaba Gençlik Merkezi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un katılımıyla açıldı.

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılarak hizmete sunulan Kurbanbaba Gençlik Merkezi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un katılımıyla açıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan açılış töreninde konuşan Yukarıbayır Mahalle Muhtarı Hacı Yıldız, "Bugün Gaziantep marka şehir oldu ise az önce sunumda izlediğimiz Şahinbey Belediyesi'nin yapmış olduğu bu başarılı hizmetlerden dolayıdır. Şahinbey Belediye Başkanımızı kutluyorum. Bizim için önemli olan kırsal semtte oturan vatandaşlarımız için bu tür sosyal tesislerdir. Burada oturan vatandaşlar maddi durumları iyi olmadığı için çocuklarını dershaneye gönderememektedir. Bu çocuklar bu tesislere gelerek ücretsiz olarak üniversiteye hazırlanmaktadır. Gençler hanımlar ayrı ayrı kurslardan faydalanıyor. Başkanımıza yüzlerce kez teşekkür ediyoruz" dedi.

Gençlik merkezi ve sosyal tesisin 61'incisi olan Kurbanbaba Gençlik Merkezi'ni açtıklarını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Bu tesislerimiz bölgemiz için, mahallelerimiz için çok büyük hayati önem taşıyor. Burada hem mahallelimiz çocuklarını eğitime gönderiyor hem de kendileri diğer kurslardan faydalanıyor. 2 bin 127 vatandaşımız sadece bu tesisimizden faydalanıyor. Toplamda 35 bin vatandaşımız aynı anda bu tesislerimizden faydalanma imkanına sahip. Spor, ana sınıfı, Kuran-ı Kerim, mefruşat ve buna benzer 30 ayrı branşta vatandaşlarımıza buralarda eğitimler veriyoruz. Eğitime katkı sağlamış oluyoruz. Mahallelimizle bütünleşmiş oluyoruz, mahallenin yardıma muhtaç ailelerini buradan takip ederek yardımcı olmaya çalışıyoruz. Amacımız halkımızla bütünleşmiş bir vaziyette bu hizmetlerimizi sürdürmek, sosyal tesisi olmayan mahallelerimizde de 8 adet sosyal tesisimizin de inşaatı hızla devam ediyor. Kurbanbaba Sosyal tesisimiz 6 bin 600 metrekare parkımızın içerisinde bu vesile ile parkımızı da yeniledik. Tesisimiz 3 bin 730 metrekare inşaat alanına sahip, bu tesisimiz 250 milyon TL'ye bize mal oldu. Başta Kurbanbaba Mahallesi olmak üzere bu semtteki bütün vatandaşlarımız buradan faydalanıyor. Ben tesisimizin Kurbanbaba Mahallemize, halkımıza, Şahinbey'imize, Gaziantep'imize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun göreve geldiği günden itibaren sadece belediyelik konusunda değil, yaptığı tüm işlerde vatandaşın neye ihtiyacı var ise o konuda bire bir yardımcı olduğunu kaydeden AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, "Açılışını yaptığımız gençlik merkezimizin vatana millete hayırlı uğurlu olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizler başkanımız böyle güzel hizmetleri yaptığı için kendisiyle gurur duyuyoruz. Bu tür çalışmalarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Kurbanbaba Gençlik Merkezi açılışında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, şunları söyledi:

"Bu tesisin açılışından önce bir okul açılışı yaptık, Gaziantep'e yıllarını vermiş olan değerli ilim adamı, değerli gönül adamı Mehmet Emin Er Hocaefendinin adına yapılan imam hatip lisesini hep beraber açtık. Bu gün burada da Kurbanbaba Gençlik Merkezimizin açılışını yapıyoruz, hayırlı uğurlu olsun, tebrik ediyorum. Buraya gelirken içinden geçtiğimiz yollarda, içinden geçtiğimiz mahallelerde de gördük, gerçekten de Şahinbey'de fevkalade hizmetler yapılmış. Şahinbey bir yerde neredeyse kimlik değiştiriyor, nitelik değiştiriyor, bütün bu başarılarından dolayı değerli belediye başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu'nu ve ekibini yürekten tebrik ediyorum, başarılarının devamını cenabı Allah' tan diliyorum. Türkiye son yıllarda önemli bir gelişme arz ediyor. Dünyanın birçok yerine gittiğimiz zaman, Türkiye sadece bölgemizdeki ülkeler tarafından değil dünyanın birçok gelişmekte olan ülkesi tarafından ilgiyle takip edildiğini görüyoruz. Son 11 yılda Türkiye iki alanda sürekli olarak reformlarına devam ediyor. Türkiye iki alanda gelişiyor. İşte bir tanesi burada görüyorsunuz Şahinbey'in gelişmesi Türkiye'nin sosyal ve ekonomik olarak ta güçlendiğinin bir sonucudur. Türkiye hem ekonomik reformlarını yapıyor hem de siyasi ve hukuk reformlarını yapıyor. Tesisimiz Kurbanbaba halkımıza hayırlı uğurlu olsun."

Kurtulmuş ve beraberindeki protokol üyeleri açılışın ardından tesisin içini gezerek kursiyerlerle sohbet etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

İspanya, başkenti Doğu Kudüs olan Filistin devletini resmen tanıdı

İspanya, başkenti Doğu Kudüs olan Filistin devletini resmen tanıdı

Gümrük ekiplerinden Mersin'de tarihi yakalama! 1 milyar TL'lik kaçakçılık önlendi

Gümrük ekiplerinden Mersin'de tarihi yakalama! 1 milyar TL'lik kaçakçılık önlendi

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Bakmadan Geçme

Süleymaniye Camii Mimar Sinan'ın hangi eseri? Süleymaniye Camii ne zaman yapıldı, özellikleri neler? Süleymaniye Camii hakkında bilgiler… Mersin tavuğa tecavüz olayı ne, ne oldu? Tavuğa tecavüz eden kim, tutuklandı mı? ALMANYA-TÜRKİYE Milletler Ligi maçı ne zaman? Filenin Sultanlarının 2. Hafta maçları başladı mı? #127952 3 günde öldüren EBOLA VİRÜSÜ ne, nasıl bulaşır? Çinli bilim insanları geliştirdi! #129440 Zekât kimlere farzdır? Geçerli olmasının şartları nelerdir? Tavuğa tecavüz etti! Olay nerede oldu? Şahıs tutuklandı mı? TYT AYT 2024 DENEME SINAVI SONUÇLARI! #9997 YKS deneme sınavı sonuçları açıklandı mı, nereden öğrenilir? İşte sorgulama ekranı! Merdiven boşluğunda ipe asılı halde ölü bulundu! Olay ne, nerede oldu? FETÖ firarisi AKIN İPEK'İN YALISI satışa çıktı mı, ne kadar? Koza-İpek Holding'e ait BEYAZ KÖŞK ne kadara satılıyor, kaç TL? Vekâlet yoluyla hac yapılabilir mi? Şartları nelerdir? CRİSTİANO RONALDO GOL REKORU KIRDI! #129349 Ronaldo Suudi Ligi'nde kaç gol ile rekor kırdı? Cristiano Ronaldo kaç gol attı? #9917 27-31 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ #128185 Bu hafta hangi şirketler halka arz olacak? #128185 Kuşum Aydın kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kuşum Aydın kaç yaşında, nereli? Kuşum Aydın biyografisi! ALES/2 NE ZAMAN 2024? #9997 ALES/2 sınavı hangi tarihte, başvurular ne zaman? Bahar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar bu akşam yayınlanacak mı? #128250
Çinli bilim insanları sahte Ebola virüsü geliştirdi! Bulaştığı kişileri 3 günde öldürüyor

Çinli bilim insanları sahte Ebola virüsü geliştirdi! Bulaştığı kişileri 3 günde öldürüyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title