Haberler

Pülümür'de Park Projesi Son Aşamaya Geldi

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde Haziran ayında yapımına başlanan park projesinde son aşamaya gelindi.

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde Haziran ayında yapımına başlanan park projesinde son aşamaya gelindi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İlçe Belediye Başkanı Müslüm Tosun, "11.08.2014 tarihinde Tunceli Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü'ne hazırlattığımız projeyi kardeş belediye projesi kapsamında yapılmak üzere İzmir Bornova Belediyesi'ne dosyamızı sunduk. Bornova Belediye Meclisi'nin 03.02.2015 tarihinde 352 nolu kararı ile belediyemize parkın yapılması ile ilgili 300 bin TL nakdi yardım verildi. Biz de Çevre Şehircilik Müdürlüğü ve belediye personeli ile oluşturduğumuz komisyon ile 04.06.2015 tarihinde yaptığımız ihale ile yapımına başladık. Christian Ude Kültür ve Eğitim Merkezi önünde yaptığımız park çok amaçlı olarak halkımızın hizmetine sunulacak. Bu projede emeği geçen başta İzmir Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla ve tüm belediye yöneticisi, çalışanlarına şahsım ve Pülümür halkı adına şükranlarımı sunuyorum" dedi. - TUNCELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bornova Tunceli Pülümür İzmir Yerel Haberler

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Kobani Davası'nda tahliye kararlarına itiraz

Kobani Davası'nda tahliye kararlarına itiraz

Bakmadan Geçme

Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #127948 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı şifresiz mi? Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor Alanyaspor maçı şifresiz mi? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı şifresiz mi? Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Pendikspor maçı şifresiz mi? Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi? Bayer Leverkusen Augsburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bayer Leverkusen Augsburg maçı şifresiz mi? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı şifresiz mi? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı şifresiz mi? Werder Bremen Bochum maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Werder Bremen Bochum maçı şifresiz mi?
Yıllarca öz babasının istismarına uğrayan küçük kızdan dehşete düşüren video

Yıllarca öz babasının istismarına uğrayan küçük kızdan dehşete düşüren video

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title