Haberler

Protokol Otel Asansöründe Mahsur Kaldı

Amasya'nın Merzifon ilçesinde Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılan otelin açılışında Vali A.Celil Öz'ün de aralarında olduğu protokol bir süre asansörde mahsur kaldı.

Amasya'nın Merzifon ilçesinde Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılan otelin açılışında Vali A. Celil Öz'ün de aralarında olduğu protokol bir süre asansörde mahsur kaldı.

Bir firma tarafından işletilen 9 katlı otelin açılışına katılan Amasya Valisi A. Celil Öz, AK Parti Genel Başkan Danışmanı Akif Gülle, Merzifon Kaymakamı M. Fatih Geyim ile beraberindekiler bindikleri asansörün kapısının açılmaması sonucu bir süre mahsur kaldı.

Vali Öz, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Otelin birinci katından asansöre bindik. Sonra asansör sıfıra çağrıldı. Ardından dokuzuncu kata çıkmak için düğmeye basıldı. Çıktığımızda kapı birkaç dakika açılmadı. Sonra arkadaşların müdahalesiyle açıldı" diye konuştu. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Celil Öz Merzifon Amasya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title