Haberler

Özel Öğrencilerden Özel Gösteri

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy'de de çeşitli etkinliklerle kutlandı.2012-2013 eğitim ve öğretim yılında faaliyete geçen Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri de çocuk bayramını...

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy'de de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

2012-2013 eğitim ve öğretim yılında faaliyete geçen Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri de çocuk bayramını düzenledikleri birbirinden güzel etkinliklerle gönüllerince kutladılar. Okul bahçesinde düzenlenen 23 Nisan şölenine CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, İlçe Milli Eğitim Müdür A.Hamdi Zenginal, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erdoğan, Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Merkezi Müdürü Rızvan Öztürk, Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz, hayırsever Serkan Karagöz, öğrenci velileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Kutlamalar kapsamında açılış konuşmasını yapan okul Müdürü Rızvan Öztürk, coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın okullarında ilk kez kutlandığını ifade ederek, "Bu yıl Çerkezköy okulları arasında yerimizi alarak kısa zamanda eğitim öğretim ve sosyal alanda diğer okullarla aynı seviyeye geldik. Bu yıl anasınıfından liseye kadar eğitim öğretim yapılmakta olan okulumuzda çocuklarımız bu bayrama büyük coşkuyla hazırlandılar." dedi.

Okul Müdürü Rızvan Öztürk'ün konuşmasının ardından kürsüye gelen Müjgan Karagöz, eşiyle birlikte okulun bugünlerini gördüğü için Allah'a şükrettiğini belirterek, "Bu mutlu günde çocuklarımı yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. En büyük alkışı hocalarımız hak ediyor. Çocuklarımız ilk defa 23 Nisan kutlayacaklar. Onlar kadar bende çok heyecanlıyım" derken, Serkan Karagöz'de, "Büyük uğraşlar sonucunda bu okulun açılışı görmek ve sizlerle olmak duyguların en güzelidir. Burada bizi yalnız bırakmayan bütün dostlarıma sevgiler sunuyorum. 23 Nisanın ulusumuza ve çocuklarımıza kutlu olmasını diliyorum ve hepiniz iyi ki varsınız" diye konuştu.

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ise, Atatürk'ün ulusal milli bayramımızı çocuklara armağan ettiğini kaydederek, şunları söyledi; "Bu bayramı coşkuyla kutlamalıyız. Böyle bir bayramı burada kutlamak mutlulukların en güzelidir. Bunun onurunu ve gururunu yaşıyoruz." Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan'da kürsüye gelerek, okulu Çerkezköy'e kazandıran Müjgan-Serkan Karagöz çiftine teşekkür ederek, herkese iyi eğlenceler diledi.

Konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen bir başka isim de CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer oldu. Yüceer konuşmasında, "Mustafa Kemal Atatürk halkıyla beraber verdiği bağımsızlık ve kurtuluş savaşından sonra kendisine teklif edilen krallığı ve padişahlığı elinin tersiyle iterek ne bunu kendine hak nede halkına layık görmüştür. Bugün 23 Nisan 1920 yılında demiştir ki kayıtsız şartsız egemenlik milletindir. Ne mutlu ki bize fiziksel yada bedensel çocuklarımızın geleceğini düşünen hayırsever vatandaşlarımız var. Müjgan-Serkan Karagöz'ün büyük katkısı ve öncülüğünde hem de çocuklarımıza meslek kazandırma adına böyle bir okul açtıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımız bizim göz bebeğimiz canımız ciğerimizdir. Bu okulu eksiklikleri olsa da canla başla tamamlamaya çalışıyorlar. Bizlere de ne düşüyorsa elimizden gelen katkıyı sunacağız. Fiziki anlamda da yeterli kapasiteye ulaşır ve çocuklarımız meslek sahibi olurlar. Herkese iyi bayramlar diliyorum" dedi. Son olarak kürsüye gelen okul öğretmenlerinden Eda Deniz günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma gerçekleştirdi.

Yapılan konuşmaların ardından 7-A sınıfı öğrencileri 23 Nisan Marşı eşliğinde yürüyüşlerini gerçekleştirdiler. Yürüyüş gösterisinin ardından 6-A sınıfı öğrencilerinden Muhammed Eryiğit ise 23 Nisan isimli şiirini seslendirdi. Çeşitli etkinliklerin sergilendiği şölen kapsamında okul öğrencilerinin mutlulukları gözlerinden okundu. Yaşadıkları mutlulukları aileleriyle paylaşan minik öğrenciler, sergiledikleri oyunlarla da davetlilerden büyük alkış aldılar. 6-A, 7-A ve 8-A sınıfı öğrencileri Çayda Çıra oyunu ardından da 1-A, 1-C, 3-C ve 5-A sınıfı öğrencileri hazırladıkları şirinler gösterisini sergilediler.

Birçok öğrenci de seslendirdikleri 23 Nisan ile ilgili şiirleriyle davetlileri adeta mest ettiler. Programın sonunda da öğrenciler Gangnam Style ve Ankara'nın Bağları isimli şarkılarla eşliğinde oyunlarını sergilediler. Çerkezköy KİPA Alışveriş Merkezi tarafından düzenlenen resim yarışmasında birinci kademe 1'ncisi olan 2-C sınıfı öğrencisi Enez Murat Tünem'e KİPA Mağaza Müdürü Ogün Doğan tarafından bisiklet hediye edilirken, aynı yarışmada ikinci kademe 1'ncisi olan 7-A sınıfı öğrencisi Gamze Kıbrıs'a da tablet bilgisayarını Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan takdim etti. Yarışmaya katılan diğer öğrencilere de Ogün Doğan ve çalışanları tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi. Program Bayramoğlu Pastaneleri tarafından hazırlanan ikramların servis edilmesinin ardından sona erdi.

23.04.2013 17: 31: 01

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Candan Yüceer Çerkezköy Tekirdağ 23 Nisan Yerel Haberler

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

Sabah sporunda kabusu yaşadı! Talihsiz kadın başıboş köpeklerin saldırısında yaralandı

Sabah sporunda kabusu yaşadı! Talihsiz kadın başıboş köpeklerin saldırısında yaralandı

Wanda Nara, anlaşma imzaladığı +18 sitesinde hesap açtı! Kapak fotoğrafına çırılçıplak halini koydu

Wanda Nara, anlaşma imzaladığı +18 sitesinde hesap açtı! Kapak fotoğrafına çırılçıplak halini koydu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title