Haberler

Özcan Seçim Çalışmalarını Mut'ta Sürdürdü

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Macit Özcan, 30 Mart yerel seçimleri için Mutlulardan hem kendisine hem CHP'nin Mut adayı Aslan Küçük’e oy istedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Macit Özcan, 30 Mart yerel seçimleri için Mutlulardan hem kendisine hem CHP'nin Mut adayı Aslan Küçük'e oy istedi.

Mut girişi Palantepe Köyü'nde bin 50 araç konvoyu ve kalabalık partiler tarafından karşılanan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Macit Özcan, İl Başkan'ı Faruk Akar ve CHP Mut Belediye Başkan Adayı Aslan Küçük ile birlikte parti binası önünde partililerle bir araya geldi.

Yeni yasayla birlikte Mut'un Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlandığını hatırlatan Özcan, "Mut'ta yapacağımız projeleri gözden geçirdik ve üzerine eklenmesi gereken projeleri ekledik. Meyve suyu fabrikası, zeytinyağı fabrikası, 150 kişilik 2 adet erkek ve kız yurdu, Mut'un altyapısı, içme ve sulama suyu, park düzenlemesi ve çok önemlisi ise çok amaçlı kültür merkezini seçimden sonra projelendirip hemen yapımına başlatıyorum" dedi.

Mut halkının sulama suyunu Göksu Nehri'nden aldığı için pahalıya mal olduğunu söyleyen Özcan, bu konuda çalışma yapıp sorunu çözmek için Mut'a en kısa zamanda ekip göndereceğini söyledi.

Halkın takdiriyle 30 Mart'ta tekrar göreve gelmesi halinde, tespit ettikleri projeleri Mut'a kazandıracaklarını vurgulayan Özcan, şöyle devam etti:

"Bizim görevimiz Mut'a hizmet etmek. Bunu da başarabilecek güçteyiz. Önümüzdeki seçimlerde de Mut adayımıza başarılar diliyorum. 30 Mart'ta Mut'tan mutlu haberler alacağımıza inanıyorum. Bizim tek amacımız halkımıza hizmet etmek. Sizin isteklerinizi, beklentilerinizi, önceliklerinizi göz önünde bulunduracak çalışmalarımıza başladık. Halkımızın önceliği, bizim önceliğimiz oldu. 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçim çok önemlidir. Büyükşehir'de beni, Mut'ta CHP Adayı Aslan Küçük'ü desteklerseniz hizmet ayağınıza kadar gelir."

CHP Mersin İl Başkanı Faruk Akar ise geçen seçimde bir yenilgi yaşadıklarını bu seçimde ise çok daha dikkatli olduklarını ifade ederek, "Hem Mersin Büyükşehir hem de Mut Belediyesini sizlerin oylarıyla alacağız" dedi.

CHP Mut Belediye Başkan Adayı Aslan Küçük ise konuşmasında, "El ele verip memleketimizin refah seviyesini yükseltip, başkanımla birlikte partimizin oyunu yüzde 50'nin üzerine çıkaracağız. Başkanımla üzerinde konuştuğumuz projeleri hayata geçireceğiz. Bu konuda hiçbir endişem yok" ifadelerini kullandı.

CHP Mut İlçe Başkanı Mehmet Saydam, "Mut İlçe Örgütü olarak Başkanımız Macit Özcan'ın da desteğiyle var gücümüzle çalışacağız" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Macit Özcan Faruk Akar Mut Yerel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title