Haberler

Bakan Eroğlu: Devletin Parası Bol Neden?

Güncelleme:

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Devletin parası bol Neden?. Artık hortumları kestik. Borçları ödedik." dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Devletin parası bol. Neden? Artık hortumları kestik. Borçları ödedik. Muhalefetin hayal edemeyeceği hatta rüyalarında göremeyeceği yatırımlar yapıyoruz" dedi.

Eroğlu, AK Parti Milas Belediye Başkan adayı Rüştü Yiğitkaya'nın seçim ofisinde partililere hitaben yaptığı konuşmada, Türkiye'nin bütün borçlarını ödediklerini ve IMF'ye borç verebilecek bir ülke haline gelindiğini ifade etti.

Yolsuzluk tartışmalarına da değinen Eroğlu, "Yolsuzluk diyenlere sorun, bu hükümet boşalan merkez bankasının kasasını doldurdu mu? 23,5 milyar IMF'ye borç ödedi mi? Muhalefetin hayal edemeyeceği hatta rüyalarında göremeyeceği yatırımlar yapıyoruz. Geçmişte DSİ'de 3,5 yılda sadece 9 tesis açılabilmiş. Şimdi başbakanımızla birlikte yılda 350-400 tesis açıyoruz. Üstelik yurt dışından borç almıyoruz" diye konuştu.

Gezi Parkı odaklı gelişmelere değinen Eroğlu, "3 ağaç için kıyameti kopardılar. Bu bir vicdansızlık ve vatan hainliği. Biz 3 ağaç yerine 3 milyar ağaç diktik. Bu rahatsızlığın nedeni, Türkiye'nin büyük hedeflere doğru yelken açıyor olmasıdır. Büyük hedefi olmayan milletler tarih sahnesinden silinmeye mahkumdur. Atalarımızın büyük hedefleri var. Atalarımız bu hedeflere 'Kızılelma' derdi. Kızılelma Bursa, İstanbul, Viyana, Roma olmuştur. Bugünün kızılelması 2023. Dünyadaki 10 büyük ekonomi arasına Türkiye'yi taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Hükümet olarak büyük yatırımlara imza attıklarını dile getiren Eroğlu, "Hükümet her şeyi yapıyor, yapar. Ne isterseniz daha da yapacağız. Çünkü devletin parası bol. Neden? Artık hortumları kestik. Borçları ödedik. Bu dönemde para daha da bol. İsteyin ne isterseniz kardeşim ama bizim kanunlar gereği bir uçak düşünün. Uçağın bir kanadı merkezi hükümetin, bir kanadı da mahalli idarelerin yatırımları. Eğer uçağın bir kanadı çalışmıyorsa uçak uçamaz" dedi.

Mahalli seçimler için AK Parti belediye başkan adaylarına destek isteyen Eroğlu, "30 Mart seçimleri, Türkiye'nin önünü kemeye çalışanlara, büyük hedeflerin önünü kesmeye çalışanlara karşı verilecek en güzel cevap olacaktır" şeklinde konuştu. - Muğla

Kaynak: AA / Yerel

Veysel Eroğlu Ak Parti Türkiye Milas Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title