Haberler

Orman Muhafaza Memurları Genel Kurulu Yapıldı

Orman Muhafaza Memurları ve Emeklileri Derneği 26.Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Orman Muhafaza Memurları ve Emeklileri Derneği 26. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda Fikri Aksu tekrar Genel Başkan seçildi.

Orman Muhafaza Memurları ve Emeklileri Derneği 26. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel kurula AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Orman Su İşleri Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı İsmail Üzmez, AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, CHP Düzce İl Başkanı Basri Karslıoğlu, Orman muhafaza memurları ve emeklileri Derneği Genel Başkanı Fikri Aksu, dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Genel kurulda ilk olarak Orman Muhafaza Memurları ve Emeklileri Derneği Genel Başkanı Fikri Aksu, "Bugün ülkemizde ormanlarımız uydudan ve kameralı sistemlerle gözetlenebiliyor, takip edilebiliyor. Uzaktan algılama yöntemi ile amenajman planları yapılabiliyor. Bu durum göğsümüzü kabartan gelişmeler olması yanında, adlarından sadece övgü ile söz edilen orman muhafaza memurlarının kutluyorum" dedi.

Orman Su İşleri Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı İsmail Üzmez "Orman muhafaza memurlarıyla hep birlikte çalıştık sizler bizim canımız ciğerimiz eliz ve ayağımızsınız. Orman muhafaza memurları olmadığı takdirde bizim iş yapmamız mümkün değil" diye konuştu.

AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan Orman Muhafaza Memurları ve Emeklileri Derneği Genel Başkanı Fikri Aksu ve arkadaşları tarafından kendilerine sürekli dile getirilen silah ruhsatı ve harçları için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından Genel Kurula geçildi. Tek listeyle gidilen genel kurulda Fikri Aksu tekrar genel başkan seçildi.

(AY)

27.11.2012 13: 43: 04

TSI

NNNN - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin Kaşıkoğlu Fevai Arslan Ak Parti Düzce Yerel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title