Haberler

Ordu Büyükşehirden Kan Bağışı

Ordu Büyükşehirden kan bağışıORDU - Ordu Büyükşehir Kent Konseyi öncülüğünde, Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Ordu Büyükşehirden kan bağışı

ORDU - Ordu Büyükşehir Kent Konseyi öncülüğünde, Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda kan bağışı kampanyası düzenlendi.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen kampanyaya, Büyükşehir Belediyesi personeli ile Ordu ve Ünye Kent Konseyi üyeleri destek verdi. Kan bağışı kampanyasıyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Yılmaz, "OSKİ Genel Müdürlüğümüzle birlikte Büyükşehir Belediyemiz, en çok kan veren kurumlarımız olarak başı çekiyor. Bir önceki kampanyada 101 personelimiz kan bağışında bulundu. Bugün ise hedefimiz, bu sayının üzerine çıkarak ilimizde yeni bir rekora imza atmak" dedi.

Başkan Enver Yılmaz, kan bağışında bulunmanın hayati önem arz ettiğini belirterek, "Allah ihtiyacını göstermesin ancak biliyoruz ki eskiden kana ihtiyaç duyulduğu durumlarda hastanelerde çok uğraşırdık. Şükürler olsun, şu anda Sağlık Bakanlığımız ve Kızılayımız, afet ya da farklı bir sıkıntı olmadığı sürece günlük kan ihtiyacını çok rahat bir şekilde karşılıyor. Bizler de bu tür kampanyalara destek vermek suretiyle al bayrağımızın rengi ile boyanan hilaliyle Kızılayımızın ulusalda ve uluslararasında yüklendiği misyonda, bir damla kanımız ve katkımız olmasından gurur duyuyoruz. Bu anlamda kan bağışı kampanyasına destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

(MAK-SLH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enver Yılmaz Ünye Ordu Yerel Haberler

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu? 31 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 31 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 31 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Cengiz Özkan neden yok (Sen Türkülerini Söyle)? Özhan Eren kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Özhan Eren kimdir, hayatı ve biyografisi! Bodrum şehir mi ilçe mi? Bodrum nereye, hangi ile bağlı? Emre Yücelen kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Emre Yücelen kimdir, hayatı ve biyografisi! İsmail Altunsaray kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi İsmail Altunsaray'ın hayatı ve biyografisi! Aysun Gültekin kimdir? Kaç yaşında, nereli? Aysun Gültekin hayatı ve biyografisi! Öykü Gürman kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Öykü Gürman'ın hayatı ve biyografisi! Sen Türkülerini Söyle jürileri kim 2024? #129300 Sen Türkülerini Söyle CANLI izle! Sen Türkülerini Söyle hangi kanalda? #127926
Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title