Haberler

Ordu Büyükşehir'den Bir Günde 150 Ünite Kan

Ordu Büyükşehir Belediyesi personeli Türk Kızılayı’na kan bağışında bulundu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi personeli Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundu. Kampanyaya Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz da kan vererek destek oldu.

Kızılay Kan Merkezi tarafından Ordu Büyükşehir Belediyesi sahasında açılan stant da Büyükşehir Belediyesi personeli ile birlikte kan bağışında bulunan Başkan Enver Yılmaz, gösterdiği duyarlılıkla takdir topladı. Verdiği kanla kampanyaya destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Amacımız beklentisi olanlara deva olabilmek, ilaç olabilmek. Bunu gerçekleştirdik. Mutluyuz" dedi.

BAŞKAN YILMAZ: "DÜZENLİ KAN VERİYORUM"

Başkan Enver Yılmaz kan bağışının ardından yaptığı açıklamada Kızılay Kan merkezi ekibini ağırladıklarını ifade ederek, "Büyükşehir çalışanlarımız ve biz kan vermenin önemini vurgulamak, sürece katkı olsun diye, bugün yaklaşık 150 çalışanımızla kan verdik. Ben zaten düzenli kan veriyorum. 3 hastamıza destek ve 1'de ağaç dikilmesi suretiyle çok önemli bir hizmete imza atmış olduk. Bütün hemşehrilerimizi kan vermeye davet ediyoruz. Hem veren açısından hem de alıcılar açısından önemli bir hizmet" şeklinde konuştu.

"KIZILAY'A DESTEK VERELİM"

Başkan Yılmaz kan vermeyi sağlık açısından da doktorların tavsiye ettiğine vurgu yaparken, "Düzenli şekilde kan vermeyi gerçekleştirin. Sağlımız müsaade ettiği oranda, vücudumuzun yeniden yapılanması ve yenilenmesi için, sağlık açısından kan vermeyi teşvik etmemiz lazım. Teçhizat ve tertibat var. Dolayısıyla hijyenik ortamda, steril ortamlarda kan veriliyor. Türkiye 'de kan vermeyle ilgili Kızılay zaten yetkili kurum. Kızılay'ımıza destek vererek;, hem kan verme sürecine örnek bir model oluşturmak, hem de dört gözle kan grubumuzdan ihtiyaç sahibi, beklentisi olanlara deva olabilmek, ilaç olabilmek amaçtı. Gerçekleşti mutluyuz. Kan vermek insanı ruhen ve fiziken de aynı zamanda mutlu yapıyormuş. Bende o mutluluğu şuan yüzünde yaşayan kan vericilerden biriyim" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türk Kızılayı Enver Yılmaz Kızılay Yerel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title