Haberler

Okul Öncesi Çocuk Şenliği Komitesi, Başkan Vekili Depboylu'yu Ziyaret Etti

Okul Öncesi Eğitim Çocuk Şenliği Komitesi, Nazilli Belediye Başkanvekili Deniz Depboylu’yu başkanlık makamında ziyaret etti.

Okul Öncesi Eğitim Çocuk Şenliği Komitesi, Nazilli Belediye Başkanvekili Deniz Depboylu'yu başkanlık makamında ziyaret etti.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın 10 günlük umre ziyareti nedeni ile izne ayrılmasından dolayı Başkanvekili olarak görev yapan Deniz Depboylu'nun ilk ziyaretçileri Okul Öncesi Çocuk Şenliği Komitesi Üyeleri oldu. Şehir merkezindeki tüm anaokulu ve anasınıfı okullarından öğrencilerin katılacağı Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri etkinlikleri Komitesinden Nazilli Atatürk Orta Okulu Müdürü Tufan Meşeli, Şehitler Orta Okulu Müdürü Hasan Yağcıoğlu, Özel Yunuslar Anaokulu kurum Müdürü Nursen Dankı, Latife Hanım Anaokulu Müdürü Hatice Kıvrak, Nazlı Kız Anaokulu Müdürü Fatma Aydın, Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Hicran Toprakçı, 23 Nisan Çocuk Kreşi Müdürü Esin Ülkü Beyazıt ve minik öğrenciler Nazilli Belediye Başkanvekili Deniz Depboylu'yu başkanlık makamında ziyaret ederek Okul Öncesi Eğitim Çocuk Şenliği davetiyelerini sundu.

Nazilli Belediye Başkanvekili Deniz Depboylu; "Çocuklarımız bizim en değerli varlıklarımız. Yıl boyu büyük emeklerle hazırladıkları gösterilerini izleyicilere rahat bir ortamda sunabilmeleri için gerekli olan ne varsa yapacağız. Önemli olan özgüvenleri gelişmiş bu çocukların toplum karşısında marifetlerini en iyi şekilde sergileyebilmesidir" dedi.

21 Mayıs Çarşamba günü kortej yürüyüşü ile başlayacak bu yılki etkinliklere Nazilli Atatürk Ortaokulu, Şehitler Ortaokulu, Özel Yunuslar Anaokulu, Latife Hanım Anaokulu, Nazlı Kız Anaokulu, Zübeyde Hanım Anaokulu ve 23 Nisan Çocuk Kreşi katılacak. Bir hafta boyunca sürecek olan Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri 21 Mayıs Çarşamba günü yapılacak olan kortej yürüyüşünün ardından Tüm Anaokulları ve Anasınıfları İstasyon Meydanındaki Atatürk anıtına çelenk sunacak. 22-23-24-26-27- Mayıs günlerinde okul öncesi öğrencileri ve velilerin katılımı ile Sümer Parkta piknikler düzenlenecek. 28 Mayıs 2014'te okul öncesi öğrencileri ve velilerin katılımı ile geleneksel oyunlar, okul stantlarında yüz boyama, sanatsal etkinlik gösterileri yapılırken saat 17.00'de okulların resim ve el işi sergileri açılacak. Şenlikler 30 Mayıs Çarşamba günü saat 18.00'de Bağımsız Anaokulları ve Okul Öncesi Eğitim Sınıfı bulunan tüm İlk Öğretim Okulu öğrenci ve velileri ile Sümer sahasında 'Geleneksel Çocuk Oyunları ve Uçurtma Şenliği' ile sona erecek. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Deniz Depboylu Nazilli Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

title