Haberler

Oktay Yıldırım Ziyaretlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

Ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Adapazarı belediye başkan aday adayı Oktay Yıldırım, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu ve Bakkallar Odası'nı ziyaret etti.
Sakarya Amatör Spor Evi'nde gerçekleşen ziyarette Oktay Yıldırım, ASFK Başkanı...

Ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Adapazarı belediye başkan aday adayı Oktay Yıldırım, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu ve Bakkallar Odası'nı ziyaret etti.

Sakarya Amatör Spor Evi'nde gerçekleşen ziyarette Oktay Yıldırım, ASFK Başkanı Hüseyin Kama ve ASFK Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüştü. Ziyaretlerine devam ettiğini söyleyen Oktay Yıldırım, "Bildiğiniz gibi Adapazarı belediye başkan aday adayı olduktan sonra ilimizdeki Sivil Toplum kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Bu kapsamda bugün ASFK'mizi ziyaret etmek istedik. Bugüne kadar iş adamları, esnaf, sanayicileri temsil eden Sivil Toplum kuruluşlarını ziyaret ettik. Bugün ise spor ile ilgili bir Sivil Toplum kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz" dedi.

Spor konusunda desteğini esirgemediğini söylediğini Oktay Yıldırım, "İl Genel Meclis Başkanlığım süresince de spor ile ilgili çalışmalarımız oldu. Yapıyı, ilimizin durumunu görme imkanımız oldu. Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile birlikte İl Özel İdaresi olarak semt ve ilçe futbol sahalarımızın bakım, onarım, spor salonu yapımına destek ve son olarak geçtiğimiz günlerde de gerçekleştirdiğimiz amatör spor kulüplerine malzeme desteği gibi çalışmalarımız oldu" diye belirtti.

Sporcu gençlere sahip çıkılmasını söyleyen Oktay Yıldırım, "İlimizin aslında bir çok branşta, ülke çapında hatta dünya çapında dereceye giren sporcuları var. Bu arkadaşlarımıza, gençlerimize herkesin sahip çıkması gerekiyor. ASFK bu alanda önemli bir Sivil Toplum kuruluşu. 30 yıla yakın geçmişi ve 150'nin üzerinde üye kulübü ile önemli bir organizasyon. Sayın başkanımızla bugüne kadar hep istiare içinde olduk, bugün de kendisini ziyaret etmek istedik. Yerel yönetimden beklentileri nedir dinlemek istedik" dedi.

Ziyaretten çok memnun olduğunu belirten ASFK Başkanı Hüseyin Kama da, " Sakarya'nın en büyük Sivil Toplum Örgütlerinden biriyiz. Oktay kardeşimi severim. Ziyaretinden dolayı da çok memnun oldum" dedi.

ASFK ziyaretinin ardından Oktay Yıldırım Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odasını ziyaret etti. Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ahmet Akdardağan'ı hem ziyaret hem de görüş alışverişinde bulunmak için geldiğini söyleyen Oktay Yıldırım, "Sivil Toplum kuruluşlarını ziyarete ve bu kapsamda esnaf odaları ile ilgili ziyaretlerimize devam ediyor, görüş alışverişinde bulunuyoruz. Sorunları dinliyor ve fikirlerimizi paylaşıyoruz. Bugünde esnaf odamızı ziyaret etmek istedik. Benim babam da bu odanın mensubuydu ve hatta ben de bir dönem bu odanın mensubu olarak bulundum. Mahallenin yükünü çeken zor durumda olana kredi kartı sormadan destek sağlayan esnaf topluluğunu temsil ediyor bu odamız. Bizde Yerel Yönetimden beklentileri nedir dinlemek istedik. 50 yıllık bir odamız bin 300 üyesi ile her mahalle de ve sokakta vatandaşlarımız ile birebir iletişim halinde, onların fikirleri bizim için önemli" dedi. Esnaf odası başkanı Ahmet Akdardağan ise ziyaretten çok memnun kaldığını belirtti. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Oktay Yıldırım Hüseyin Kama Adapazarı Sakarya Yerel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title