Haberler

Öğrenciler Spor Malzemelerine Kavuştu

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, Hafsa Sultan İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek Spor malzemesi yardımında bulundu.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, Hafsa Sultan İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek Spor malzemesi yardımında bulundu.

Hafsa Sultan İlk Öğretim Okulu Müdürü Veli Tosun'u makamında ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman'a Mahalle Muhtarı Eşref Yılmaz eşlik etti. İl Müdürü Duman'ı Okul Müdürü Veli Tosun ve Müdür Yardımcısı Sema Sezer, okul aile birliği Başkanı Ayşe Çangal, Başkan Yardımcısı Sadegül Bulut birlikte karşıladı.

Okul Müdürü Veli Tosun, "Okul olarak aile birliği başkanımızla birlikte mahalle muhtarımız aracılığıyla İl Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğünden Spor malzemesi talebinde bulunduk. İl Gençlik Müdürlüğü de talebimize karşılık vererek okulumuzu ziyaret etmişlerdir. Katkılarından dolayı okulumuz ve öğrenciler adına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Dr. Savaş Duman'a teşekkür ederiz." dedi

Savaş Duman ise, "Beden Eğitimi Öğretmenlerimize güveniyoruz. Bizlerle irtibat halinde olmalarını diliyoruz. Sporcu öğrencilerimiz için elimizdeki tüm imkanları kullanıyoruz ve kullanmaya da devam edeceğiz. Okul bahçelerini spor bahçeleri yapma projesi ile sporcularımız için bir adım daha atmış olacağız" şeklinde konuştu.

Öğrencilerle sohbet eden Duman çocuklara hangi spor dallarına ilgi duyduklarını sordu. Duman ziyaretin sonunda okulun beden eğitimi öğretmenlerine okul faaliyetlerinde kullanılmak üzere futbol, basketbol ve voleybol toplarıyla satranç takımları armağan etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eşref Yılmaz Yerel Haberler

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Bursa'da ev sahibiyle tartışan kiracı daireyi patlattı

Bursa'da ev sahibiyle tartışan kiracı daireyi patlattı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title