Haberler

Öğrenciler, Erasmus Projesi'yle Almanya'ya Gitti

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde Vaizoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, "Erasmus + Programı 2014-2020 Bireylerin Hareketliliği Projesi” kapsamında Almanya’nın Dorsten kentine gitti.

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Vaizoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, "Erasmus + Programı 2014-2020 Bireylerin Hareketliliği Projesi" kapsamında Almanya'nın Dorsten kentine gitti.

Vaizoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, "Erasmus + Programı 2014-2020 Bireylerin Hareketliliği Projesi" hakkında bilgi vermek için Doğanşehir İlçe Kaymakamı Memiş İnan'ı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner Güler'i makamlarında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Okul Müdürü Teoman Mete Tekin, kendilerine desteklerini esirgenmeyen Kaymakam Memiş İnan'a teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner Güler, 2015-1-TR01-KA102-018491 nolu "Sessiz Salgın İnmede Acil Sağlık Hizmetleri ve Bakım Girişimlerinin AB Boyutu" isimli projenin Ulusal Ajans tarafından desteklenmeye değer görüldüğünü belirtti. Güler, "Almanya'nın Dorsten kentinde 21 gün sürecek bu eğitimde öğrencilerimiz, inmenin (felç) AB bakım ve boyutunu, hemşirelik ve ATT'liğin Avrupa boyutunu öğrenecekler, ayrıca eğitimlerinin yanı sıra farklı bir kültür ve yaşam tarzını da tanıyacaklar. Bu eğitim öğrencilerimizin hem mesleki hem de kişisel gelişimlerine katkı sunacaktır. Projeye İngilizce Öğretmeni Ümit Özbey ile öğrencilerden İnci Yılmaz, Merve Sucu, Ümmügülsüm Demirci, Emine Koca, Ergün Durmuş, Şule Sandal, Merve Özcan, Fadime Bigeç, Hüseyin Bulut katılacak" diye konuştu.

Kaymakam Memiş İnan ise hem eğitim hem de kültürel faaliyetlerden öğrencilerin en üst düzeyde istifade etmesi temennisinde bulunarak, projede emeği geçenlere teşekkür etti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Doğanşehir Malatya Almanya Yerel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title