Haberler

Of Kaymakamı Arslan Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Of Kaymakamlığı tarafından her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen mahalle ziyaretleri ile Devlet Millet kaynaşmasının en güzel örnekleri sergileniyor.

Of Kaymakamlığı tarafından her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen mahalle ziyaretleri ile Devlet Millet kaynaşmasının en güzel örnekleri sergileniyor.

Of Kaymakamlığı tarafından Mayıs ayı içersinde ki planlamalar doğrultusunda Kireçli, Sugeldi mahallelerine gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından Yukarı kışlacık ve Yenimahalle mahalleleri ziyaret edildi.

Ziyaret kapsamında Yenimahalle de engelli bir ailenin evine misafir olan Of Kaymakamı Eren Arslan ve protokol üyeleri, Yukarı Kışlacık Mahallesine giderek cuma namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldiler ve hasta ve yaşlı aileleri evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Cami çıkışı halkla buluşan Kaymakam Eren Arslan, Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve protokol üyeleri, mahalle meydanında kurulan sofra ile mahalle halkının konuğu oldular ve yöresel yemeklerden tadarak vatandaşlarla bol bol sohbet ettiler.

Yukarı Kışlacık Mahallesinde İmamı olarak uzun yıllar görev yapan ve çevresinde sevilen, sayılan mütevazi kişiliğiyle herkesin gönlünde taht kuran, Hacı Ali Riza Köksal'ın oğlu olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal, "Burada bulunmaktan dolayı tarifi imkansız duygular içerisindeyim. Çocukluğumun geçtiği yere gelip sizlerle tekrar birarada olmak benim için ayrıca bir mutluluk kaynağı. Çocukluk arkadaşlarımla burada güzel bir gün geçirmeme vesile olan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Biz millet olarak bu tür kaynaşmaları her zaman bir vesile bulup yaptıklarını belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, " Çok kısa bir süre önce Soma maden ocağında çok büyük bir felaket yaşadık. Öncelikle madende hayatını kaybeden aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Ailelerine başsağlığı diliyorum. Hemen akabinde Bosna'da bir sel felaketi yaşadık. Orada vefat eden Müslüman kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" Her felakette kendimize bir ders çıkarmasını bilen bir millet olarak Soma madeninden sağ salim çıkarılan bir kardeşimizin sedye kirlenmemesi için "isterseniz çizmelerimi çıkarayım" söylemi beni tarifi anlamsız duygulara götürdü. Allaha şükürler olsun ki hala böyle kardeşlerimiz var. Cenabı Allah bir daha böyle acılar yaşatmaması dileğiyle hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum" diye konuştu.

Mahalle meydanında toplu olarak bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Of Kaymakamı Eren Arslan, " Yukarı Kışlacık mahallemizde doğup büyüyen ve rahmetli hocamızın evladı olarak Trabzon'umuza hizmet edecek olan Genel Müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyorum. Bizi biz yapan devletimizi ve milletimizi güçlü kılan birlik beraberliğimizi burada bir kez daha sergilemiş olmaktan çok mutluyum. Ben görev yaptığım her yerde ve Of'umuzda her Cuma'yı istisnai bir durum yoksa mahalle ve köylerde geçirmeyi kendime görev atlettim. Bu ziyaretlere büyük önem veriyorum. İnsanlarımızla yüz yüze olmaktan onların dertlerini sıkıntılarını yerinde görmek aldığımız kararlar noktasında da bize önemli bir rehber oluyor" dedi.

Soma'da ülke olarak yüreğimizi yakan bir kaza olduğunu belirten Kaymakam Arslan, " Ama millet olarak zor zamanlarda nasıl kenetlenip bir bütünlük sergilediğimizi bir kez daha herkese göstermiş olduk. Orada bilmediğimiz bir çok dersler var. Bizi biz yapan değerlerin neler olduğunu unutmamamız gerekiyor. Kurtarma esnasında Kızılay'ın şehitler için verdiği battaniyeyi ailesi merhum şehidimizi defnettikten sonra geri getiriyor. Bu kadar duyarlı bir milletin ferdi olarak başta kendim olmak üzere ilçemizde kamu hizmeti görevi yapan bütün arkadaşlarıma söylüyorum. Burada harcadığımız her kuruşta geçirdiğimiz her zamanda 76 milyonun hakkı var. Ona göre dikkat edip çalışalım" şeklinde konuştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salim Salih Sarıalioğlu Eren Arslan Trabzon Soma Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

title