Haberler

Ödüllü Fotoğraflar Gölyazı Kültürevi'nde

Bursa’da Orhan Holding tarafından düzenlenen 12. Uluslararası Fotoğraf Yarışması’na katılan eserler Gölyazı Kültürevi’nde sergilendi.

Bursa'da Orhan Holding tarafından düzenlenen 12. Uluslararası Fotoğraf Yarışması'na katılan eserler Gölyazı Kültürevi'nde sergilendi.

2016 yılında, renkli, siyah-beyaz ve deneysel olmak üzere üç kategoride düzenlenen Orhan Holding 12. Uluslararası Fotoğraf Yarışması'na 24 ülkeden, 196 fotoğraf sanatçısı toplam bin 809 fotoğrafla katıldı. Yarışma jürisi 24 eseri ödüllendirirken, toplam 59 eserin de sergilenmesine karar verdi. Daha önce Nazım Hikmet Kültürevi'nde düzenlenen sergi, ikinci kez Gölyazı Kültürevi'nde kapılarını açtı.

İbrahim Orhan ve eşi Necla Orhan'a şehrin sanat hayatına verdikleri katkıdan dolayı teşekkür eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey "Bursa'da birçok grup ve birçok işadamı var, her biri bir sanat dalına bu tür desteği sağlamış olsa Bursa'da her 15 günde bir böyle bir sanat hareketi olur. Hatta bu sanat hareketi uluslar arası çapta olur. Dünyanın bir çok yerinden gelen fotoğraflar bu sergide yer alıyor. Bana göre hepsi birer sanat eseri. Bu eserleri, yaklaşık 120 yıllık bir mekanda ilk defa sanatseverlerle buluşturuyoruz. Bundan böyle sizlerin destek ve teşvikiyle, sanat değerlerini Gölyazı Kültürevi'nde sergilemeye devam edeceğiz" dedi.

Özellikle hafta sonlarında Gölyazı'da çok sayıda turist geldiğine dikkat çeken Bozbey, "İki günde yaklaşık 5 bin kişi Gölyazı'ya geliyor ve bu tarihi mekanı da ziyaret ediyorlar. Gölyazı'ya gelen konuklarımız, bu tarihi mekanda sergilenen fotoğrafları da keyifle izleme ve değerlendirme imkanına sahip olacaklar. Bu güzel mekanda, sanat eserlerini bizlerle buluşturduğunuz için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Vietnam'dan Bangladeş'e, Amerika'dan Endonezya'ya, İsveç'ten Srilanka'ya 24 ülkeden 196 fotoğraf sanatçısının bin 809 fotoğrafla katıldığı yarışmada juri 24 eseri ödüllendirirken, 59 eseri de sergilemeye değer buldu. Sergi Gölyazı Kültürevi'nde 16 Haziran'a kadar açık kalacak. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nazım Hikmet Kültürevi Mustafa Bozbey Gölyazı Yerel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title