Haberler

Ödemiş Son Kore Gazisini Kaybetti

Ödemiş’e bağlı Ovakent beldesi Camikebir Mahallesinde ikamet eden 94 yaşındaki Kore gazisi Mustafa Elbeyi hayatını kaybetti.

Ödemiş'e bağlı Ovakent beldesi Camikebir Mahallesinde ikamet eden 94 yaşındaki Kore gazisi Mustafa Elbeyi hayatını kaybetti. Son zamanlarda yaşadığı rahatsızlıklardan dolayı hayatını kaybeden Elbeyi Ovakent'in son Kore Gazisi olarak biliniyordu.

Elbeyi ailesine taziye ziyaretinde bulunan Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek, ailenin tüm fertleri ile bir araya gelerek başsağlığı diledi. Kaymakam Dölek, "Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü devletimizin ve milletimizin bekasını korumak bayrağımızın dalgalanmasına sağlamak için dün de bugün de yaşanan olaylarda gazilerimiz ve şehitlerimiz kutsal bir göreve imza atıyor. Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Gazilerimiz ülkemizden binlerce kilometre uzakta Kore'de gazi olmuşlardır. 94 yaşında hayatını kaybeden Mustafa Elbeyi büyüğümüze Allah'tan rahmet, sizlere de sabırlar diliyorum. Kore Cumhuriyeti ataşesi de Ödemiş'i ziyaret ederek gazilerimiz ile bir araya gelmişti ve gazilerimizin torunlarına burs imkanı sağladılar. İlgi için de teşekkür ediyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Dölek Ovakent Ödemiş Kore Yerel Haberler

title