Haberler

Ödemiş Öğrencileri Almanya'ya Gidiyor

Güncelleme:

İzmir Ödemiş Endüstri Meslek Lisesi Teknik Lise ve Anadolu Teknik Lisesi öğrencilerinden 9 kişilik ekip, Almanya'nın başkenti Berlin'e gidiyor.

Ödemiş Endüstri Meslek Lisesi Teknik Lise ve Anadolu Teknik Lisesi öğrencilerinden 9 kişilik ekip Almanya'nın başkenti Berlin'e gidiyor.

Ödemiş Endüstri Meslek Lisesi Teknik Lise ve Anadolu Teknik Lisesi öğrencileri, Leonardo da Vinci Hareketlilik Projesi adı altında T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı'nın desteği ile kendi bölümlerinde Berlin'de 30 gün yurt dışı eğitimi alacaklar. Okul Müdürü Osman Dedeler ve öğrenciler Kaymakam Abdullah Dölek'i makamında ziyaret ederek destek istediler.

Okul Müdürü Osman Dedeler yaptığı açıklamada, "Leonardo da Vinci Hareketlilik Projesi ile okulumuzun başarılı 9 öğrencisi T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi başkanlığının desteği ile Berlin'de 30 gün yurt dışı eğitimini alacaklar. Öğrencilerimiz ile birlikte ben de gidiyorum. Ailelerimizden izinlerimizi aldık. Her öğrencimiz ilk kez yurt dışına gidecek. Okulumuzda öğrencilerimiz gurur kaynağımız oldu. Sizlerden de desteklerinizi bekliyoruz. Önümüzdeki pazar günü İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan Berlin'e gidiyoruz" dedi.

Kaymakam Abdullah Dölek ise, "İnsanlar kendi hedeflerini kendileri belirlerken hedefleri yüksek tutmalıdır. Sizin de hedefleriniz yüksek olsun 15-16 yaşında 1 ay boyunca Berlin'de eğitim alacaksınız. Bu durum bizler için de gurur kaynağıdır. Sizler 1 ay boyunca iyi gözlemler yapın eğitiminizi sürdürürken Berlin'in standartlarını da iyi gözlemleyin ki gelince sizlerle oturalım daha güzel çalışmalar yapalım. Başarılar ve iyi yolculular diliyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Almanya Berlin Ödemiş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title