Haberler

Nilüfer Turizm'den Müşterilerine Kahvaltı Hizmeti

Nilüfer Turizm, Gece Seferlerinde Yolculuk Yapan Yolcularına Kahvaltı Servisi Sunuyor. Menüde Tereyağından Krem Peynire, Reçelden Sıcak İçeceğe ve Özel Taze Ekmeğe Kadar Eksiksiz Bir Kahvaltı Yer Alıyor. Gece Yolculuk Yapan Tüm Nilüfer Turizm Yolcuları, Sabah 08:00 Seferleri Dahil Olmak Üzere, Sabahın İlk Işıkları ile Servis Edilen Kahvaltıyla Güne Taze Bir Başlangıç Yapıyorlar.

Nilüfer Turizm, gece seferlerinde yolculuk yapan yolcularına kahvaltı servisi sunuyor. Menüde tereyağından krem peynire, reçelden sıcak içeceğe ve özel taze ekmeğe kadar eksiksiz bir kahvaltı yer alıyor. Gece yolculuk yapan tüm Nilüfer Turizm yolcuları, sabah 08:00 seferleri dahil olmak üzere, sabahın ilk ışıkları ile servis edilen kahvaltıyla güne taze bir başlangıç yapıyorlar.

Gece yolculuğunu tercih eden yolcu profilinin, özellikle günün ilk saatlerinde yoğun bir tempo ile güne başlayacağı düşünülerek başlatılan bu hizmet, Nilüfer Turizm’in sürekli yolcuları tarafından büyük ilgi görüyor. Nilüfer Turizm Genel Müdürü Şerif Eren; “Araçlarımızda yolculuk yapan tüm yolcularımızı ‘konuğumuz’ olarak algılıyor, misafirperverliğimizi her geçen gün daha da geliştiriyoruz. Kahvaltı servisi, gerek maliyet, gerek organizasyonel anlamda ciddi bir operasyon. Sektörde ikram hizmetinde sunulmamış yeni ürünleri ile adından sürekli söz ettiren Nilüfer Turizm, kahvaltı ile yolcularını bir kat daha mutlu etmenin hazzını yaşıyor” dedi.

(İHS)

05.12.2007 19:40 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title