Haberler

Ngyc, Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı Yaptı

Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti (NGYC) ilk Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı yaptı.

Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti (NGYC) ilk Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı yaptı. Yaklaşık 6 ay önce oluşumunu tamamlayan NGYC, Akmedrese'de bulunan cemiyet binasında üyelerin katılımıyla olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantı NGYC Başkanı Şerife Türkeş Kanaatbilen'in açılış konuşmasıyla başladı. Geride kalan 6 ay içerisinde çok önemli işler gerçekleştirdiklerini dile getiren Kanaatbilen, "Cemiyetimizi Türkiye Gazeteciler Federasyonu Üyesi yaptık. 5 Şubat Atatürk'ün Niğde'ye geldiği onur günümüzü geleneksel hale getirecek olan 2013 yılında Niğde'ye hizmet vermiş, katkı sağlamış herkesi ödüllendirmek istedik, 2013'ün En'lerini seçerek basın camiasının yoğun katılımıyla plaketlerini verdik. Ayrıca 5 Şubat'ta Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve Dünya Gazeteciler Federasyonu olağan toplantısını Niğde'de yaptı. Bu toplantıda Dünya Gazeteciler Federasyonu'nda Niğde'den bir isim tarafından temsil edilelim istedik ve İdris Yavuz Bey, Dünya Gazeteciler Federasyonu'nda Niğde'yi temsil edecek isim oldu. Bundan sonraki süreçte de hedeflerimiz çok yüksek. Gündeme taşımak istediğimiz çok güzel plan ve projelerimiz var ve çok başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

ŞAHENK İÇİN ANMA PROGRAM

NGYC'nin 2 yılda bir genel kurul yapacağını belirten Kanaatbilen, NGYC'nin bazı programları geleneksel hale getirmek istediklerini belirterek; "Önümüzdeki bir projeden bahsedecek olursak, Ayhan Şahenk Niğde'nin yetiştirdiği önemli isimlerden birisi. Biz Niğdeli olarak Ayhan Şahenk'ten çok şey beklerken, aslında, Şahenk için hiçbir şey yapmadığımızı fark ettik. Bu konuda Yönetim Kurulu'ndan Ahmet Öncü Bey'in çok güzel bir fikri oldu. Bundan sonra Şahenk'in ölüm yıldönümü olan 2 Nisan tarihinde destek verdiği takdirde üniversitemiz ile birlikte diğer şekilde NGYC olarak düzenleyeceğimiz programı da gelenekselleştirmek istiyoruz" dedi.

NGYC Başkanı Şerife Türkeş Kanaatbilen'in konuşmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam eden programda, Hüseyin Kirişçi başkanlığında oluşturulan divanın ardından Yönetim Kurulu Çalışma Raporu ve Denetleme Kurulu Raporu'nun okunmasına geçildi. Daha sonra yönetim kurulu, denetleme kurulu, asil ve yedek üyeleri, seçici kurul üyeleri ve onur kurulu üyeleri seçildi. Taslak bütçenin görüşülüp onaylanmasının ardından Olağan Genel Kurul dile ve temennilerle sona erdi. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Ayhan Şahenk Türkiye Niğde Yerel Haberler

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title